Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Svanehals Trailer Montering Spesifikasjoner

Mange tyngre tilhengere som hest tilhengere og fritidsaktiviteter tilhengere krever en klasse V trekkrok. Et slikt alternativ er gooseneck trekkrok, oppkalt etter formen. En gooseneck trailer forbindelse implementerer en socket kobling som kobles til tilhengeren, en ball som ligger i lastebilen sengen frem og over ryggen aksel på en trekkvogn og en konge pin forbinder de to komponentene. Spesifikasjoner er kategorisert etter hvor mye vekt den totale enhet og hver komponent er i stand til å tåle. Brutto tilhengervekt

Gross Trailer Vekt (totalvekt) består av all vekten av tilhengeren, pluss vekten av lasten, væsker, utstyr og passasjerer, vekten legges på hver tilhengerens aksel (akseltrykket, eller GAW), vekt på eventuelle utplassert knekter og tungen vekt. Noen av tilhengerens vekt overfører gjennom stikk til trekkvognen. Derfor stikk må kunne imøtekomme totalvekt.
Tongue Vekt

tungen eller king pin vekt er den faktiske vekten trykke ned på King Pin eller tunge tilhengeren eller armen av tilhengeren som festes til lastebil seng. Den anbefalte forholdet mellom kongen pin vekt er 15 til 25 prosent av brutto tilhengervekt. De fleste standard tunge vekten (TW) kapasitet gooseneck uhell utvalg fra 6000 pounds TW til 7500 pounds TW.

Bilberging Balls

Jo større ball, jo mer vekt det kan romme. Standarden 2-5/16 tommer stikk ball kan taue opp til £ 6250. TW og £ 25,000. GTW, mens de tre-tommers ball kan taue opptil £ 30,000. GTW.
Hole in Truck Bed

Et hull er boret inn i lastebilen seng over bakakselen for å koble gooseneck stikk til den underliggende rammen for hengerfestet kjøretøy. Selv om eldre svanehals uhell krevde en fire-tommers diameter hull, noen uhell krever bare en 3-3 ½ tommers hull som i 2011.
Kjøretøysutrustning Safety Commission Standards (Vesc-19)

Kjøretøysutrustning Safety Commission utstedt en Vesc-19 sikkerhetsforskrift å gi statene med en grunnleggende uniform ytelse kravet for tauing metoder og utstyr for å koble femte hjuls kjøretøy. Godkjent i juli 1980 beskriver denne forskriften standarder for tauing, sertifisering og testing metoder og installasjon og etterlevelse krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143856.html

Previous:
Next:

Trucks