Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fortelle forskjellen mellom en Ford 360 & Ford 390

The Ford FE-serien motorer ble produsert og installert i Ford biler og lastebiler med start i 1950 og går frem til 1976. Det var mange modeller av FE motorer, wuth tallene tilsvarer omtrent til forskyvning i cubic inches. Selv om det er flere forskjeller mellom Ford 360 og Ford 390 motorer, kan det ofte være vanskelig å si hva som er hva uten å ta fra hverandre hele motoren. Instruksjoner
en

Sjekk hvilken type kjøretøy motoren ble tatt ut av. Hvis motoren kom ut av en lastebil eller pickup, er det svært sannsynlig en 360 motor, som 360s hadde en høyere dreiemoment og kraftigere interne deler, noe som gjør dem ideelle for lastebiler. Hvis den opprinnelige kjøretøyet var en bil eller andre mindre, lettere kjøretøy, så motoren meget sannsynlig er en 390. 390 motorer hadde mindre dreiemoment, men høyere hestekrefter, noe som gjør for bedre ytelse i biler. Den 390 ble standard motor for mange Ford biler, samt noen lastebiler.
2

Ta av noen ventil dekke fra motoren. Se på hodet, og skrive ned nummeret kode stemplet på den. Se på motorblokken for en tilsvarende kode, og skrive det ned også. Slå opp nummeret pair i et veikryss bok. Dette vil fortelle deg all den informasjonen du trenger.
3

Ta motoren fra hverandre hvis du har noen mekanisk eller teknisk erfaring, og se etter tegn som ville fortelle de to motorene fra hverandre. Indre diameter er den samme mellom 360 og en 390, men det slag i en 390 er større ved en liten mengde, omtrent 0,29 inches (7,24 mm). Også i lastebiler, 360 hadde vanligvis en Holley 4 fat forgasser, mens 360 kom utstyrt med en Ford 2 fat forgasser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140904.html

Previous:
Next:

Trucks