Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Bull Bars som passer på en 1999 F250

Bull barer er foran vaktene som er funnet på terreng-kjøretøy og 4 x 4-ere. Som navnet tilsier, er oksen barer ment å beskytte bilen fra konfrontasjoner med store dyr, men de kan bidra til å forebygge skader fra alle slags krasj og ulykker som kan oppstå. Tre typer oksen barer passe på en 1999 Ford F250. Væren Bull Barer

Væren oksen barer er et merke som får plass på en 1999 F250 lastebil. Disse stengene festes til fronten av kjøretøyet og danner et trekantet skjermplate på forsiden av støtfangeren, over hvor den fremre nummerskiltet ville være. Disse barene også kommet med en skrens plate, som er en solid metallplate i den nederste delen av oksen barer som hindrer gjenstander glir mellom sprinklene og treffer bilen.
Wraparound Grille Guard

wraparound deksel vakt er en form for foran oksen bar som gir jevnere beskyttelse for forsiden av en F250. De wraparound grille installeres på rammen og gir en tung, stål ramme rundt støtfanger, eksisterende grillen og frontlyktene. Disse griller beskytte hele fronten av lastebilen, men også de ikke holde så mye plass mellom beskyttelse og de delene av lastebilen beskyttet. Så det er litt av en trade-off. Disse større modellene også er litt dyrere.
Gå Rhino Series

Go Rhino Series 3000 er et annet senter vakt som passer på en F250. I motsetning til Væren oksen barer, er Go Rhino et senter vakt som vinkler seg oppover foran lastebilen. Dette sportsfiske er ment å bidra til å skyve gjenstander kolliderte med bort fra lastebil og legge til noen styrke til rammen slik at den ikke medfører en rett, ansikt-til-ansikt kollisjon, noe som kan bøye stengene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143932.html

Previous:
Next:

Trucks