Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sammenligning av Cargo Kapasitet Mellom lastebiler, tog og lektere

Sett sammen, USAs motorveier, seilbare vannveier og jernbane komponere landets overflate transportnettverk. Bære motorveier lastebil trafikk, elver flytte lekter trafikk og jernbaner bære alle slags gods. Sammenligning av lastekapasitet på de ulike komponentene som utgjør transportnettet er en interessant øvelse å engasjere seg i. For en strengt epler-å-epler sammenligning anta at hver bilens lasten blir tørket, avskallede mais, som veier 56 pounds per skjeppe. Tørrlast varebil Trailer

Semitrailere, referert til i lastebil bransjen som "tørre varebiler," har en maksimal lengde på 53 meter. Tørre varebiler av denne størrelsen har tillatelse til å operere på de fleste motorveier uten spesiell Department of Transportation tillatelser. Med en maksimal lasteevne på ca 26 tonn, kan en tørr van bære omtrent 910 skjepper korn, eller £ 52,000. Fordelen nytes av semitrailer og lastebil-traktor hauling det er at de er i stand til å reise nesten hvor som helst.
Jernbanevogner

Freight som avskallede mais kan være transporteres i enten jumbo hopper biler eller godsvogner, også kalt boks biler. En jumbo hopper bil kan bære ca 100 tonn av lasten, eller 3500 bushels, noe som tilsvarer omtrent 200,000 pounds. En 125-tonns godsvogn kan bære 125 tonn, eller om lag 4450 bushels, noe som tilsvarer om lag 250.000 pounds. Toget er i stand til å reise i høyere hastigheter, og en lastebil må vente ved et veikryss, mens toget har alltid forkjørsrett.
Barges

En standard størrelse lekter som opererer på Mississippi River har en lastekapasitet på 1500 tonn, eller 52 500 bushels, som arbeider ut til en kolossal 3 millioner pounds. Mens lekter bærer så mye som 15 jumbo hopper biler, flom eller perioder med lite vann kan begrense når eller hvor den kan operere. Flåtene er normalt knyttet sammen i 15 lekter "slep."
Barges vs Lastebiler

15-lekteren har taue en total lastekapasitet på 22.500 tonn, eller 787 000 bushels. Det ville kreve en flåte på 870 53-fots tørre varebiler å hale den samme mengde gods. Men lekteren er fanget i elva, mens lastebilen kan reise nesten hvor som helst.
Barges vs Trains

sammenligne 15-lekter slep til jumbo hopper bil, må du ha 225 av dem til å bære den tilsvarende mengde last. Men som den tørre van trailer, fordelen toget har tilgang til flere steder sammen med færre miljømessige begrensninger. Denne sammenligningen viser tydelig hvorfor alle tre elementene i overflaten transportinfrastrukturen må arbeide i konserten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140980.html

Previous:
Next:

Trucks