Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre Kjørelengde Med en Ford 6-liters Strøm Stroke Engine

The 6.0L Strøm Stroke diesel var tilgjengelig i Ford lastebiler fra 2003 til 2007 modell år og erstattes med 7.3L motor. Med beskjedne hestekrefter og dreiemoment gevinster over den forrige Strøm Stroke motor, 6.0L kom også med forbedret drivstofføkonomi. Imidlertid må visse kriterier være til stede for 6.0l å oppnå best drivstofføkonomi mulig i en så kraftig motor. Mens det er ingen "magisk pille" for å slå diesel til drivstoff sipper, kan flere commonsense aktiviteter opprettholde den beste drivstofføkonomi mulig. Du trenger:
15W40 vaskemiddel olje
oljefilter
Fuel filter kit
Air filter
motorcraft eller Stanadyne Cetane Booster
Digital trykkluftmåler
Show More Instruksjoner
en

Skift olje og filter regelmessig med en høy kvalitet filter, for eksempel en motorcraft, Wix eller Napa Guldlinjen. Sørg for å bruke 15W40 vaskemiddel olje som er godkjent for 6.0L motorer. Regelmessig vedlikehold guiden krever et oljeskift hver 5000 miles eller 200 motortimer dersom trucken brukes i alvorlige plikt forhold. Bruke lastebilen i et tettbebygd område, et støvete område, noe som gjør hyppige korte turer, kjøring i stoppe og gå trafikk og tauing alle faller under krevende plikt kriterier. Sjansene er, hvis du kjører en lastebil i USA eller Europa, du faller inn i alvorlig plikt kategorien. Dirty oljekanne slam opp drivstoff sprøytebrukere, og hindre dem fra å operere med full ytelse og robber deg for drivstofføkonomi.
2

Skift drivstoffilter i hver 12.000 til 15.000 miles. En plugget drivstoff filter kan også føre til injektor skader og dårlig drivstofføkonomi.
3

Bytt luftfilter så ofte som nødvendig. Lastebiler som opererer på støvete byggeplasser eller gårder kan trenge nye luftfiltre så ofte som hver 100 miles, avhengig av hvor lang tid i støvete forhold. Du kan teste ut luftfilteret ved å ta den ut og slippe den på bakken, inntak enden ned, fra 12 inches i luften. Hvis noen skitt i det hele tatt er forskjøvet ned på bakken, bytt filter.
4

Hell en flaske Cetane booster inn i annenhver tank med drivstoff når du fyller bilen opp med diesel. Cetane er å diesel hva oktan er til bensin. Motoren er laget for å kjøre på en Cetane rating på minst 40 år. Dessverre er det mange bensinstasjoner komme unna med å selge Cetane som ikke klarer å møte den vurderingen. Cetane booster vil sikre at du når ønsket rating. Du kan kjøpe motorcraft Cetane Booster gjennom din lokale Ford-forhandler eller kjøpe Stanadyne merke på de fleste veikroer.
5

Still lufttrykket i dekkene annenhver uke. Bruk en digital måler for å sjekke lufttrykket i dekkene. Dekkene bør settes til trykket trykt på VIN klistremerke ligger inne førersiden dørkarmen. Ikke stol på antall trykt på dekk, med mindre du har enormt store, overdimensjonerte dekk med en lift kit eller andre suspensjon modifikasjoner. Selvfølgelig vil de lift kit og suspensjon modifikasjoner rane motoren drivstofføkonomi, så bærer det i tankene også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140936.html

Previous:
Next:

Trucks