Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en Semi sin Compression Brake ?

Du tenker kanskje at traktor trailer lastebiler bo trygt å gå nedoverbakke med konvensjonelle bremsesystemer . Dette er tilfelle noen av tiden , men andre ganger trucken går for fort eller fallet er så bratt at lastebilen krever bruk av en komprimering bremsesystemet. Ulike navn

Kompresjonen bremsesystem for en traktor trailer eller semi , er også referert til som en " Jake Brake. " Dette navnet er faktisk et registrert varemerke for Jacobs Vehicle Systems Inc. Det blir ofte brukt som slang for å referere til komprimering bremsesystemer generelt , men teknisk sett bare refererer til bremsesystemer bygget av Jacobs Vehicle Systems .
formål

en traktor trailer kompresjon bremsesystem er en spesiell type brems brukes til å bremse ned bilen i en nedoverbakke . I stedet for å bruke dekkene og normal oppbremsing system , bruker en komprimering bremsesystem motoren for å kontrollere bilen .
Slik fungerer

I en normal motor slag er hjulene brukes til å komprimere luft inne i motor- stempelet. Stempelet er den del av kjøretøyet som svinger hjulene . Ved hver komprimering, en gnist tennes drivstoff. Denne eksplosjon beveger stempelet og returnerer energi til dekkene , som komprimerer stempelet igjen . I en komprimert system, men etter at dekkene komprimere luft i stemplet luften slippes og spredt over hele eksosanlegget . Energien blir ikke returnert til dekk og fører til at bilen å bremse med hvert stempel slag .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142914.html

Previous:
Next:

Trucks