Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hjemmelaget Truck Bed Rack

En lastebil seng stativ legger større lagringskapasitet til din truck bed og kan henge over lastebil drosje eller hvile bak det. Bygg din egen lastebil seng stativ kan tilby mange fordeler , men skaper også noen utfordringer . Fordeler

En hjemmelaget lastebil seng stativ kan bygges til tilpasset bredde og lengde spesifikasjoner , og kan også være plassert basert dine personlige behov og preferanser . Bygging av en lastebil seng stativ krever bare grunnleggende verktøy og deler , for eksempel en drill, tre stenger , skruer og alle låsepinner , og er ofte billigere enn å kjøpe en forhåndslagde enhet .
Construction
< br >

bygge en hjemmelaget lastebil seng stativ i utgangspunktet innebærer å kutte fire stykker av trelast med en gjæringssag til en størrelse som er lik bredden av lastebilen sengen. Jevnt fordelte hull er boret i to styrene for de tre stenger , som deretter festes med treskruer og holdes på plass med bomull pins . De to andre Platene skrues inn på hver side av stengene for å fullføre rammen. To 2 -by -4s blir så brukt til å feste stativet til begge sider av lastebilen sengen .

Begrensninger

Hjemmelaget truck bed racks kan ikke tilby samme vekt bæreevne som en heavy- duty prefabrikkerte stativ . Eventuelle sprekker i overflaten kan føre til stativet for å mislykkes , noe som kan medføre skade på støttelasten eller lastebil seng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144375.html

Previous:
Next:

Trucks