Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford lastebil Vent Gummi Installasjonsinstruksjoner

Lastebil luftehullene har en gummipakning rundt omkretsen deres for å holde dem på plass. Etter år med ultrafiolette stråler, gummi tørker, sprekker og lar vannet å lekke inne i lastebilen førerhuset. En av de første tegnene på en defekt vindu pakningen er hørbar vindstøy fra ventilen mens du kjører med ventilen lukket. Erstatte en Ford lastebil vent gummi på tidligst mulig tid for å redde fra vannskader på innsiden av førerhuset. Du trenger:
Vernebriller
Skinnhansker
Phillips skrutrekker
Utility kniv
Nebbtang
Skraper
Isopropanol
Kjøkkenhåndklær
3/8 -tommers diameter nylon tau
Saks
Dish såpe
Squirt flaske
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller og skinnhansker for å beskytte hendene fra metallpynt og øynene fra gummi partikler.
2

Fjern alle skruer i metall trim på vent vinduet på innsiden og utsiden med en stjerneskrutrekker. Sett skruene og trim til side.
3

Åpne lastebil døren og rulle ned i hovedvinduet. Har en medhjelper holde en hånd på innsiden og den andre på utsiden av vinduet for støtte.
4

Skjær et snitt i den gamle gummipakningen på toppen av vinduet. Ta tak i kanten med nebbtang og trekk med middels trykk for å fjerne hele den ytre pakningen.
5

Skyv vinduet ut til utsiden av bilen mens fange den med den andre hånden. Sett vent vinduet til side.
6

Fjern den indre halvdelen av gummipakningen på samme måte som utenfor halvparten. Skrap noe pakningsmateriale av metall med en skrape.
7

Hell isopropanol i en oppvaskklut og rengjør omkretsen av vinduet på begge sider og vindusramme.
8 < p> Trykk på ny gummi inn i vinduet med vinduet i den dypeste midtre åpningen av gummi. Glatt gummi på vinduet hele veien rundt.
9

Plasser den nye gummi og vindu på et flatt underlag. Hold den frie enden av 3/8-inch diameter nylon tau på pakningen. Legg tauet rundt form av pakningen, tilsett ca 12 inches og kuttet tauet med saks. Dette vil tillate tauet å være lengden av pakningen omkrets pluss ytterligere 12 inches.
10

Trykk tauet over i den ytre kanal av gummi rundt hele omkretsen start øverst midten med midten av tauet. Det vil være seks inches hengende løs på hver side nederst.
11

Place oppvaskmiddel og vann i en skvett flaske for å lage en såpevann blanding. Grundig spray tauet med blandingen.
12

Sett vinduet på plass med det indre halvdel av pakningen ligger i sporet på innsiden. Trykk på vinduet mens du trekker høyre side av tau hengende ned sakte gjennom gummi. Som tauet trekker gjennom venstre side av gummi til gummi settes inn i ytre kanal for å installere den i posisjon.
13

Bytt metall trim stykker på innsiden og utsiden av ventilen vindu med Phillips skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141352.html

Previous:
Next:

Trucks