Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan håndmalt en lastebil med Metallic Paint

I årene før maling sprøytepistoler kom i vanlig bruk på 1920-tallet, ble biler og lastebiler malt og malt for hånd. Børste maleri, også kalt coach maleri, er en tapt kunst som krever nøye oppmerksomhet på detaljer. Sammenlignet med en profesjonell eller kommersiell maling jobb, er pensel maleri en måte å spare en masse penger. Når det gjøres riktig, kan langkost maleri med metallic lakk produsere en glatt og skinnende overflate på lastebilen, og konkurrerer resultatene av en spray maler. Du trenger:
Rotary makt sander
Sandpapir
Fleksibel pussekloss
Body filler
Sparkel
maskeringstape
Masking papir
Painters kjeledress og lue
Primer
Tack klut
Metallic lakk
Klarlakk
Soft-bust pensel
respirator
Polsk
Wax
Vis flere instruksjoner

1

Ta deg tid til å forberede din lastebilens karosserideler for hånd maleri. Utarbeide en helt glatt overflate for de beste resultatene. Sand lastebilen kroppen ned til bart metall med en kraft roterende plate slipemaskin. Begynn med 80-sandpapir på de tøffe. Fjern alle tegn til rust, korrosjon og gammel maling. Hånd sand avrundede områder og vanskelige å nå områder med et fleksibelt pussekloss.
2

Fyll ut riper, dings og bulkete lav flekker med Bondo eller annen sparkel. Påfør og skrape av filler med en fleksibel sparkel før depresjoner er flush med metalloverflaten. Fullfør sliping hele lastebil med 150-korning. Dekk til og tape alle deler av lastebil du ikke ønsker malt. Bruk bilindustrien maskeringstape og papir.
3

rent og støvfritt arbeidet ditt område i forkant av maleriet. Mist gulvet for å hindre støv og smuss partikler fra å bli luftbårne. Lukk opp området for å redusere luftsirkulasjon. Bruk rene malerens overaller og lue. Sørg for at eventuelle fremmedlegemer og rusk ut av malingen. Pensle på et lag med rød oksid eller sink fosfat primer. Sand ned penselen markerer når den er tørr og påfør et annet strøk. Brudd i en ny børste på primer. Rengjør med en tack klut etter sliping.
4

Velg en metallisk, eller metall flake, maling med finmalte pigmenter og små flak som måler 0,004 inches. Bland malingen grundig før bruk. Plukk en høy kvalitet børste med myk syntetisk eller dyrehår bust. Tørr pensel over en ru overflate for å fjerne løst bust. Børste på base coat med glatte jevne tak. Gå over eventuelle områder med bobler før de er alle poppet. Se etter og børste ut noen runs, drypp eller ujevne flekker.
5

håndheve strenge regler for renslighet mens maleri. Bruk en respirator og holde arbeidsområdet stengt av. Umiddelbart plukke ut noen hår eller partikler fra maling. Pensle på flere strøk med metallic lakk og sand mellom hvert strøk. Tørk av med tack klut før du setter på et annet strøk. Bruk lette, parallelle penselstrøk å minimere penselspor. Påfør minst to lag med klar topcoat. Color-sand den siste strøk for å fjerne appelsinskall teksturert ruhet. Polere og voks bilen for å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144634.html

Previous:
Next:

Trucks