Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er spesifikasjonene for en 1984 Isuza Pickup?

Isuzu Motors primært produsenter kompakte biler, lastebiler og kommersiell bruk kjøretøy. Mens Isuzu hoveddistribusjonskanal regionen er Japan, har en rekke av sine biler blitt brakt til USA. Et slikt kjøretøy var Isuzu Pup, produsert mellom 1980 og 1988. Isuzu Pup var en corporate klone til Chevrolet LUV (lys utility vehicle), noe som betyr at de to kjøretøyene delt mange store deler inkludert motorer, drivlinjer og girkasser. Body

1984 Isuzu Pup ble tilbudt i både to-dørs og fire-dørs kroppen konfigurasjoner. De fire-dørs karosseri ble tilbudt både en doublecab og sportscab design. Den sportscab utforming inneholdt en utvidet cab med mer benplass og større seter, samt en kortere seng for å imøtekomme dette design. Begge versjonene av de fire-dørs karosseri målt 118 inches lang, mens de to-dørs karosseri målt 104 inches lang.
Engine

1984 Isuzu Pup var bemerkelsesverdig i at det ble tilbudt med enten en gass eller en dieselmotor. Gassen motoren var en 1,8-liters SOHC (enkel overliggende kamaksel), firesylindret motor som gjorde 75 hestekrefter. Dieselmotoren var Isuzu C223 diesel, som også var en 1,8-liters, firesylindret motor som gjorde 58 hestekrefter og £ 93-fot dreiemoment. Gassen motoren ble vurdert til 28 mpg, mens dieselmotoren ble vurdert til 38 mpg.

Andre spesifikasjoner

Isuzu Pup ble tilbudt med enten en bak-hjulet eller en firehjulstrekk. Det var tilgjengelig med enten en tre-trinns automatgirkasse, en fire-trinns manuell eller en femtrinns manuell girkasse. 1984 utsalgspris på en base-modell 1984 Isuzu Pup var $ 6680.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144100.html

Previous:
Next:

Trucks