Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en Wood Ladder Rack for en Ford F150

En tre stige rack er rimeligere enn en metall stige rack, men vil fungere mye det samme i mange år. Stige racks vanligvis hale mer enn bare stiger, så det bør bygges med 2 "X6" behandlet trelast å tåle tung last. Den vil ha bunnen av stativet hviler inne i lasteplanet, ikke i hullet på oversiden av lasteplanet og tverrstiverne skal boltes sammen. Du trenger
behandlet trelast
Galvanisert Carriage bolter, muttere og skiver
galvanisert spiker
Målebånd
Sirkelsag
Drill med bits
Vis flere instruksjoner
en

Skjær fire 2 "x6" boards for bruk som de fire vertikale innlegg av stativet. Blant en rekke minst en fot over toppen av trucken førerhuset. Den nedre ende av hvert innlegg må være skåret av. Toppen av hver bord kan formes med vinkler eller buet som ønsket.
2

Cut to 2 "x6" boards for bruk som de lange horisontale siden stykker i kurven. De bør strekke seg fra bakveggen til midten av toppen av førerhuset. Lengdene kan variere noen få inches avhengig av dine spesifikke smak.
3

Fest hver horisontal side bord til to av de vertikale innlegg. Bunnen av hvert bord bør plasseres minst 2 inches over toppen av førerhuset. Bruk vogn bolter, muttere og skiver for å feste en på venstre og en på høyre. Bor hull og sted minst to boltene på hvert veikryss. Mål for å sikre lik avstand for begge sider av stativet fra festepunktet til lasteplanet.
4

Skjær fire 2 "x6" boards for bruk som de korte horisontale kryss biter av stativet . Sett to plater på toppen og to plater på bunnen av hver vertikale stolpe. De to platene på toppen vil være tre inches lenger enn de to styrene på bunnen. De øverste plater vil ha sine ender liggende på toppen av de lange horisontale plater og er plassert vinkelrett i forhold til og i flukt med hver vertikale stolpe. De to nederste platene vil ligge på lasteplanet mellom hver vertikale bord. Alle de fire styrene kan festes med galvanisert spiker i hver ende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143955.html

Previous:
Next:

Trucks