Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å dekode VIN nummer på en Peterbilt

Å vite hvordan å dekode bilen identifikasjonsnummer (VIN) på en Peterbilt kan være viktig for de som er i markedet for å kjøpe en brukt lastebil. Den unike, 17-tegns alfanumerisk VIN nummer tilbyr en betydelig mengde informasjon om bilen, som produsent, årsmodell, motortype, montering plassering og opprinnelsesland. Denne informasjonen kan brukes til å bekrefte riktigheten av viktige detaljer hevdet av en selger. Siden 1981 har alle kjøretøy produsert, som det fremgår av Texas Department of Motor Vehicles, blitt et krav fra The National Highway Safety Administration å ha en tildelt VIN. Du trenger
VIN kopiert fra lastebiler Til salgs VIN dekoding informasjon
Vis flere instruksjoner
en

Finn kjøretøyet identifikasjonsnummer på lastebilen og skrive det ned det kan brukes som referanse for dekoding. Fysiske plasseringen av VIN plate (en metallplate med en VIN stemplet på den) kan variere fra byggeår. Ifølge New York Department of Motor Vehicles, kan en VIN plate ligge "på hjørnet foran dashbordet, førersiden dør kant eller dørkarmen eller på en innvendig vegg nær førersetet.
2 < p> Åpne en VIN dekoder. Én enkelt kilde til en dekoder for Peterbilt kjøretøy identifikasjonsnummer er en nettside, som VIN Query. Dette nettstedet, samt en rekke andre, tilbyr grunnleggende VIN dekoding informasjon til publikum gratis.

3

sammenligne den faktiske VIN spilt inn fra bilen med dekoding informasjon. Hver av de 17 stillingene inneholder spesifikk informasjon. Den første posisjonen poster hjemland. Tallet "1", for eksempel , indikerer at et kjøretøy ble produsert i USA. De tre første posisjonene sammen identifisere bilprodusenten. Identifikatoren for Peterbilt, en amerikansk produsent, er 1XP.

Stillinger 5 til 8 identifisere egenskaper som kroppen stil og motortype. Denne informasjonen kan være dobbelt-sjekket i bilens brukerhåndbok. Posisjon 9 er kjent som en "kontrollsiffer" brukes til å avgjøre om en VIN er gyldig for å hindre VIN svindel. Den tiende posisjon indikerer årsmodell og kan være et tall eller brev, for eksempel, viser bokstaven "A" i posisjon 10 årsmodell 2010 The 11th karakter inneholder koden for selve monteringen plassering De resterende seks posisjoner gir sekvensen av produksjon, i hvilken rekkefølge lastebilen kom av forsamlingen.. linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142246.html

Previous:
Next:

Trucks