Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne en brukt Pickup Truck

Den kompakte pickup lastebil, kjent som en pickup, er den mest populære pickup i verden . Men du kan også finne mid-size og full - size pickups i brukt bil markedet . En brukt pickup er en god investering . Disse bilene er bygget for å vare . En ny bil taper rundt 15 prosent av sin markedsverdi i det første året , så hvis du velger en pickup som er et par år gamle du vil få en god avkastning på dollar. Instruksjoner
en

Sett beløpet du er viljen til å betale for bilen og bestemme hvordan du skal betale den. En forhandler kan tilby finansiering , men en bank kan tilby et lån til en billigere rente. Ved å skaffe en bank lån, vil du ikke være bundet til å kjøpe fra ett bestemt sted .
2

Søk i fagblader , de klassifiserte deler av aviser eller på nettet kjøretøy salg nettsteder for kjøretøy som matcher dine behov og budsjett .
3

Ta bilen du tenker på å kjøpe for en prøvetur i motorveien og urbane miljø kjøreforhold . Lytt etter eventuelle uvanlige motor støy . Sjekk om skifter girkassen jevnt og hvis lastebilen grøsser ved kjøring i fart.
4

Ansette en selvstendig mekaniker for å kjøre en diagnostisk test på bilen før du kjøper den.
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142051.html

Previous:
Next:

Trucks