Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å dekke en trailer med en Tarp

Tarps er utformet for å beskytte lasten mot vind og fuktskader. Mange selskaper som skipet frakt krever tarps på en last før det kan forlate lasting dokker. Du kan plassere en presenning på toppen av last, deretter vikle presenning tett rundt foran, bak og på sidene av lasten. Tarps er utstyrt med metallringer sydd inn i stoffet, som du kan koble bungee ledninger og feste presenningen til tilhengeren på lastebilen din. Du trenger
Bungee ledninger
2 lastestroppene
Trailer montert vinsjer
Winch bar
Vis flere instruksjoner
en

Sett presenning på foran på belastningen av gods midt i sentrum. Rull ut presenning mot baksiden av tilhengeren. Brett ut presenning slik at den faller ned på begge sider og fronten og baksiden av lasten.
2

Hook bungee ledninger i hver metallring rundt sidene av presenning. Kjør bungees ned gjennom sideskinnen av tilhengeren og deretter tilbake til den samme ringen, eller til en tilstøtende ring.
3

Tuck foran og bak overhengende flaps av presenning i mot frakt. Kaste en lastestropp over den fremre flaps av presenning. Kaste andre lastestropp over de bakre flaps av presenning. Hekt kroken slutten av hver stropp til sjøreling av tilhengeren på den ene siden og træ stroppene gjennom trailer montert vinsjer på den andre siden. Vri vinsjene hånd til stroppene er tettsittende. Sett inn en vinsj bar inn i Ratchet hullene på vinsjene og stramme stroppene ned over de overskytende presenning flaps.
4

Drive som du normalt ville, holde et øye med presenning i dine sidespeilene. Legg til flere bungees å holde presenning ned hvis du merker noen avsnitt blåser for mye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141773.html

Previous:
Next:

Trucks