Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en tonneau Folding Hard Cover

Folde tonneau deksler er laget for å beskytte gjenstander og verdisaker i din lastebil seng fra tøffe værforhold. Mange folding tonneau dekker er utstyrt med låser for å beskytte mot tyveri, og beskytter din lastebil seng med en slik dekning kan også holde verktøy og utstyr tørt for å unngå rustskader. En av fordelene med en sammenleggbar tonneau cover er at du kan få tilgang til baksiden av lastebilen sengen uten å måtte fjerne hele dekselet. Du trenger:
plast avstandsstykker
en 3/4 tommers sekskant bolt
Bakre feste
5/32 tommers unbrakonøkkel
5/32 tommers socket skruer
C montering klemme mellomlegg
7/16 tommers skiftenøkkel
3/8 tommers skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fest vinden segl rails til skinnene av lastebilen sengen. Lirke åpne lommen dekker i endene av vinden segl skinnene ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Det er der klemmene vil feste skinnene til lastebil seng. Plasser plast avstandsklosser i lommen dekker. Fjern papiret bak på distanseklosser og plassere en spacer inni stake lomme langs kanten.
2

Place vinden segl skinner langs skinnene av din lastebil seng. Juster støtte skiver med hvert hull langs vinden segl rail. Plasser en 1 3/4 tommers sekskant bolt gjennom støtte vaskemaskin og inn i hullene på sengen rail. Skru bolten inn i en stake lomme nøtt å holde skinnen på plass. Trekk til bolten med en 5/32 tommers unbrakonøkkel.
3

Juster folding tonneau cover mellom skinnene på fronten av lastebilen sengen nærheten av vinduet. Unsnap knappene for å frigjøre og brette dekselet til den når baksiden av lastebilen sengen. Fest hengslene for å koble deler av dekselet. Sett 5/32 tommers socket skruene i hengslene og tonneau cover delen. Stram skruene med en 5/32 tommers unbrakonøkkel. Gjenta dette trinnet til alle hengslene er festet.
4

Bruk en C klemme mellomlegg for å sikre tonneau cover delen til fronten av lastebilen sengen nærheten av vinduet. Stram C klemmen bolt med en 7/16 tommers wrench.Repeat dette trinnet for å sikre en C klemme mellomlegg til motsatt side av lastebilen sengen.
5

Juster roterende låsene under folding dekselet. Løft av dekselet nærmeste bakluken. Kontroller at dekselet åpnes og lukkes uten motstand. Juster 3/8 tommers bolt på den roterende låsen og flytte den fremover eller bakover til den er sentrert. Trekk til bolten med en 3/8 tommers skiftenøkkel. Lukk dekselet for å sikre at den er riktig justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144175.html

Previous:
Next:

Trucks