Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tilpass Truck Bed

Lastebiler, spesielt lastebil senger, kan endres nesten like mye som alle andre biltyper. Det er flere nyttige tilbehør til lastebil senger som legger ekstra sikkerhet til sengen og innholdet i dem. Når du vurderer å legge verktøy til lastebilen din, bør du vurdere vanligvis finnes tilbehør for å tilpasse bilen din raskt og effektivt. Instruksjoner
en

Beskytt bunnen av lastebil seng med en seng liner eller matte. Bed matter og liners er lange gummi biter som lå flatt langs bunnen og sidene av lastebilen. Plassere en seng liner eller matte inne i en lastebil gjør elementene plassert i ryggen for å bli sikker uten å skyve all over the place - beskytter elementene mot skade, og sengen fra å motta riper
2

. Legg en verktøykasse eller oppbevaringsboks til lastebilen. Verktøykasser og oppbevaringsbokser holde nyttige verktøy som finnes i baksiden av lastebilen sengen uten frykt for tapt, skadet eller rustet av ugunstige værforhold. Verktøykasser kan monteres i fronten av lastebilen sengen, eller langs sidene.
3

Installer truck bed tie downs. Tie downs er spesielt nyttig når du flytter en stor mengde elementer. Tie downs gi poeng for å sikre tau og stropper for lasten i lastebilen sengen, i stedet for av side rails eller understell. De typer tie downs tilgjengelig for å installere på din lastebil inkluderer stake pocket tie downs, forankringspunkt, pop-up slips nedturer, bull ringer, og last klosser.
4

utstyre din lastebil med en seng extender . Truck bed forlengere forlenge den utnyttbare delen av planet. Forlengeren er vanligvis et system av metallstenger eller nett festet til enden av sengen som kobles til den åpne bakluken. Som et resultat, er lasteplanet vanligvis forlenget med minst et par meter.
5

Plasser en rampe slutten av lastebilen sengen. Ramper spesielt bygget for lastebiler brukes til å laste tungt utstyr som motorsykler, alle terreng kjøretøy og annet tungt utstyr. Ramper er vanligvis laget av sterkt metall og har en vekt på flere tonn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142542.html

Previous:
Next:

Trucks