Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Chevy 1500 Dynamo

Uansett hvilken Chevrolet 1500 lastebil du kjører, er dynamoen en integrert del av det elektriske systemet. Som generator som holder batteriet ladet og straumen gjennom de ulike elektriske systemer i lastebilen, er det lett å legge merke til når dynamoen begynner å gå dårlig. Det første tegnet er et batteri som stopper ladingen. Når du har bestemt at dynamoen må skiftes ut, må du fjerne den gamle og sette inn en ny til å holde batteriet ladet og 1500 på veien. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Tenger
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Park Chevy 1500 i en flatt område og sett på parkeringsbremsen. Slå av motoren og la den avkjøles før du åpner panseret på bilen. Se etter Serpentine beltet diagram på panseret av bilen eller på radiatoren liksvøpet dekselet. Bruke bildet til å finne strammer skivene at du må slippe for å skyve remmen av dynamoen før fjerning. Koble fra batteriet fører med en tang og sett dem til side.
2

Finn strammer skivene langs stien av serpentin belte og plassere en socket over enden av bolten som stikker ut av siden av remskiven. Fest skralle til kontakten og søke innflytelse i den retningen på beltet diagram av 1500 lastebil. Vent på skivene å fullt løsne og skyv beltet ut av strammer skivene med flat skrutrekker. Slipp strammer skivene og skyv Serpentine beltet ut av dynamoen skivene.
3

Koble ledningsnettet på dynamoen med flat skrutrekker og fjern alle ledningene som går til dynamoen . Bruk skralle og en stikkontakt for å løsne og fjerne boltene som holder dynamoen på plass. Fjern dynamoen.
4

reversere prosessen for å installere den nye dynamoen. Plasser den nye dynamoen i posisjon og skru festeboltene på plass. Stram dem med socket og erstatte alle ledninger til dynamoen. Skyv Serpentine beltet over enden av skivene på dynamoen, og justere strammer skivene som før. Skyv Serpentine beltet over strammer skivene med skrutrekker og slipper den sakte flytte tilbake på plass. Ta dine verktøy, koble batterikablene og starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141702.html

Previous:
Next:

Trucks