Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge en Gasoline Tanker Truck

Bensin tankbiler er designet for å bære store mengder drivstoff som er lastet direkte inn i en tank at lastebilen tauer. Imidlertid kan lasting drivstoff på denne måten skape problemer. Det er viktig å legge i brennstoff sikker måte, for å unngå de mulige farer med lasting av en stor mengde av brennbar brensel på ett sted. Instruksjoner
en

Fest damp slangen fra utlevering området til damp munnstykket på siden av tankskipet din. Slangen omdirigeringer overflødig damp tilbake inn i garasjen sin drivstofftanken, som sikrer tankskipet kan bære så mye drivstoff som mulig.
2

Hook opp produktet slangen, som drivstoff vil strømme gjennom, til produktet dyse plassert på siden av tankskipet.
3

Sørg for at begge slangene er strammet og festet i hver ende og pakningene er på plass for å hindre lekker bensin, noe som er ekstremt farlig.

4

Klatre opp noen få skritt på tankskipet er tilbake stigen og se like over damp vent deksler, som ligger på toppen av tankskipet, som drivstoffpumper i. Se om det lekker ut damp, noe som vises ved bølget utseende luft rundt ventilen dekker. Se og lytte etter eventuelle bensin lekkasjer. Stopp lasting umiddelbart, hvis noen lekkasjer er til stede.
5

Hekt av slanger når lastingen er fullført. Erstatte caps på leverandørens fyllerør og damp montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142546.html

Previous:
Next:

Trucks