Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å fortelle hvilke Diesel Injector er dårlig

The drivstoff injektor er en del av drivstoff distribusjonssystem. Fuel er trukket fra drivstofftanken ved heisen pumpe, og deretter passerer gjennom drivstoff filter før de sendes enten til injeksjon pumpe eller direkte til injektorene. Den dieseldrivstoff blir deretter sprøytet inn i sylinderen under inntak slag av motoren. Mislykkede injektorer vil føre til at motoren kjøres under normal drift hestekrefter. Du trenger
Mechanics verktøy
Diagnostic leser og programvare per produsenter krav
Non-kontakt termometer pistol
Vis flere instruksjoner
Testing for en mislykket Injector med en Thermo-Gun
en

Løft panseret på bilen og starte motoren. La motoren nå normal driftstemperatur som er mellom 180 og 195 grader Fahrenheit.
2

Point termo-gun på eksosmanifolden. Fordeleren har eksosutslipp som er angitt med antall sylindre motoren har. Pek termo-gun ved hvert uttak av eksosmanifolden. Registrere temperaturen på hvert uttak.
3

Se servicehåndboken på motoren du jobber med å finne ut om temperaturområde faller innenfor spesifikasjonene. En eksos manifold uttak som leser under normal driftstemperatur kan være en indikasjon på en mislykket injektor.
Bestemme Injector Feil med en Diagnostic Reader
4

Finn bilens Deutsch kontakt, som vanligvis er plassert under dashbordet på førersiden. Koplingsstykket vil enten være rektangulære eller runde i formen. Fjern beskyttelseshetten fra kontakten.
5

Koble den diagnostiske leseren til kar under dashbordet med den rette kontakten etter behov. Se i bilens service manual for å avgjøre hvilken kontakt er nødvendig.
6

Utfør sylindrede cut-out tester ved hjelp av den diagnostiske leseren. Sylinder åpninger skal utføres i avfyring rekkefølge av motoren. Fortsett til avstengning sylindere inntil den diagnostiske leseren finner den sylinder som er ikke avfyring. Dette er en indikasjon på et mulig mislykket injektor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143942.html

Previous:
Next:

Trucks