Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan veie ned på baksiden av en 2WD Truck

Pickup lastebiler er designet for å bære tunge laster i sine senger. I glatte vinterveier kjøreforhold, kan dette bety at en lastebil med bakhjulstrekk ikke får optimal trekkraft når sengen er tom. En tom seng gir ikke nok vekt på ryggen aksel for drivhjulene å gripe bakken fast. Dette kan føre til tap av kontroll på glatte veier. Veiing ned på baksiden av en 2WD lastebil med sandsekker, betongblokker, eller montert vekter kan bidra til å unngå dette. Du trenger:
Sand poser
slagg blokker
Vaier
Vis flere instruksjoner
en

Fyll sandsekker med sand eller samle betongblokker. Du kan også kjøpe plastsekker som kan fylles med vann for å veie ned på baksiden av en lastebil.
2

Set vekter inn i lastebilen sengen direkte oppå bakakselen. Sette dem bak aksel kan faktisk forverre din lastebil håndtering ved å løfte fronten og redusere front-wheel trekkraft. Hvis du bruker en vannfylt lastebil vekt, virker dette noe annerledes, posen er stor og flat og legger over det meste av din lastebil seng. Når den er på plass, kobler en hageslange til å fylle den.
3

Sikre vektene. Dette er det viktigste steget. Ved en bråstopp eller kollisjon, kan usikrede vekter kommer flygende gjennom ryggen frontruten inn i kabinen, potensielt skade eller drepe sjåfører og passasjerer. For å unngå dette, knyte tau gjennom hullene i sementblokker eller maljer på en vann pose, deretter knytte de andre endene rundt festepunkter i lasteplanet. Sandsekker er vanskeligere å sikre, må du pakke dem tett i flere ledd av tau og binde tauet fast til rammen av lastebilen
4

Test kjøre lastebil med vektene i den. . Det er ingen satt mye vekt som er best for trekkraft, og legge for mye vil hindre både håndtering og kjørelengde. Du bør ikke overstige den maksimale last vekt nevnt i lastebilens manual. Hold fjerne vekter og justere deres plassering til du er fornøyd med din lastebilens kjøreegenskaper på snø og is
5

Kjør forsiktig;. Lastebil vil fortsatt ikke ha så mye trekkraft på snø som det ville gjort på en tørr veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143354.html

Previous:
Next:

Trucks