Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre MPG på en Nissan Frontier

The Frontier er en pickup lastebil som har blitt produsert av Nissan siden 1997 og har blitt gjort i både to-og fire-dørs modell. Mens Environmental Protection Ratings tildeler drivstofføkonomi tall til hvert kjøretøy solgt i USA, de er bare anslag, som varierer avhengig av hvilken versjon av Frontier du kjører. Det er mange ting som påvirker drivstofføkonomi, og det er forskjellige ting du kan gjøre for å forbedre drivstofføkonomien i din Nissan Frontier. Instruksjoner
en

Rydd opp i Frontier og redusere eventuelle unødvendige elementer inni bilen. For hver 100 ekstra pounds i bilen din, kan du forvente å se drivstofføkonomi reduseres med inntil 2 prosent.
2

Sjekk dekkene for å sikre at de er riktig lufttrykk. Beregninger fra Department of Energy viser at skikkelig oppblåst dekk kan forbedre drivstoffeffektiviteten med 3,3 prosent. Riktig oppblåst dekk også fremme jevnere slitasje på dekkene, noe som igjen vil gjøre dem vare lenger.
3

Accelerate jevnt og langsomt å forbedre drivstofføkonomien. Pounding på gasspedalen fra en fullstendig stopp vil redusere drivstofforbruket ved Frontier din med opptil 20 prosent.
4

Stram gasskappe etter å ha fylt opp for å hindre drivstoff fra å fordampe. Hvert år blir opptil 147 millioner liter drivstoff tapt i USA gjennom fordampning, ifølge statistikk fra bilen omsorg kommune.
5

Bruk cruise control når på motorveien. Cruise control funksjonen i Frontier vil resultere i å reise med en konstant hastighet og eliminere et mønster av akselererende og bremse ned gjentatte ganger. Reiser på en konstant hastighet bruker mindre drivstoff og vil øke miles per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141952.html

Previous:
Next:

Trucks