Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2000 Chevy Tahoe Specs

The 2000 Chevy Tahoe er en SUV tilgjengelig med to-eller firehjulstrekk. Dette var det første året av Tahoe nest generasjon design. Dette komplett redesign inkluderte en ny kropp, større setekapasitet og en mer varig effekt-tog. Edmunds kåret til Tahoe en av sine beste tips for en full-size SUV i 2000. Motorer

2000 basismodellen Chevrolet Tahoe er utstyrt med en 4,8-liters Vortec overhead-ventil V-8 motor. Denne motoren er oppgitt til 275 hestekrefter. På det eksklusive LS og LT modeller, en 5,3-liters Vortec V-8 er standard, med 285 hestekrefter. Den eneste overføring er en elektronisk styrt firetrinns automatisk.
Strukturelle forbedringer

Ifølge Automotive.com, "Tahoe konservative utseende hud skjuler den høyeste teknologien fullt SUV-størrelse på markedet. " 2000 Tahoe ble re-konstruert med en sterkere, mer stiv ramme og kropp. Kroppen metall er laget av en sterk, Dent-bestandig stål. Jo mer avrundet design gir mer glass området og forbedret aerodynamikk og synlighet. Korrosjonsbeskyttelse ble forbedret. Under, ble differensial saken styrket, stivere aksel sjakter ble levert og en mer holdbar bakakselen ble lagt. Bremsene på Tahoe er anti-lock fire hjul plater. Den Tahoe aksel ratio er 3.73 til-1.
Interiør og lastekapasitet

Tahoe interiør er utstyrt til sete seks. Noen Tahoes er utstyrt med en valgfri tredje seterad, slik at disse modellene å bære så mange som ni passasjerer. Sidekollisjonsputer er funnet på mange modeller. I 2000 var en soltak tilgjengelig for første gang. For last, begynte Chevy tilbyr en one-piece lift-up bakluke som et alternativ til doble svinge ut dørene. Med baksetet foldet flat, er Tahoe av lastekapasiteten 108 kubikkfot, og med alle setene oppreist sin lastekapasitet er 63,6 kubikkfot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143252.html

Previous:
Next:

Trucks