Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette opp en Water-Kjemisk Tender Trailer

Det er kult å være en brannmann, og ikke bare på grunn av heroics eller uniformer. Noen etater har spesielle lastebiler kalt anbud som enten kan sprøyte vann eller en kombinasjon av vann og en spesiell kjemisk som skaper skum, noe som bidrar slukke branner. Brannmannskap kan kjøpe disse anbudene fra transport selskaper som spesialiserer seg på denne type kjøretøy. For sivile som ønsker å skape sin egen bil som spruter vann eller andre væsker, det krever noen mekaniske ferdigheter. Du trenger:
Trailer (Flatbed eller vedlagt)
Vanntanker
Høytrykksspyler
Air kompressor
Pump
Skjøteledning
Vis mer Instruksjoner

en

Park tilhengeren på et nivå sted og sørge for at alle bremsene er satt. Dette vil sørge for at vann og kjemiske belastninger er balansert og vil holde tilhengeren utilsiktet rulling.
2

Finn en nærliggende strømkilde dersom deler av tilhengeren krever strøm for å fungere, for eksempel en pumpe eller luftkompressor. Bruk en lang utendørs skjøteledning til å koble til strømkilde.
3

Finn en nærliggende vannkilde hvis vanntankene er tomme. Transport av trailer med full vann eller kjemikalier tanker kunne senke tempoet og legge ekstra vekt på dine aksler, spesielt hvis du vet det er en hydrant eller akseptabelt vannkilde du er autorisert til å benytte seg å fylle tanken i nærheten. Mens brannmenn må kanskje kjøre med vann allerede lastet, kan andre brukere kunne ta sin tid å fylle når de når sin destinasjon.
4

Bland noen kjemikalier du trenger til, spesielt de som kan kreve en blanding av vann og pulver. Følg alle sikkerhetsprosedyrer for riktige konsentrasjoner av kjemikalier som kommer med kjemikalier.
5

Fest noen slanger eller koblinger som trengs, enten mellom de ulike avdelinger eller en slange sprøyting alle elementer, for eksempel i tilfelle av brannskum, hvor vann og kjemikalier må kombinere før skum skal sprøytes.
6

Aktiver noen form for kompressor eller pumpe for å øke flyten av kjemikalier eller vann.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144716.html

Previous:
Next:

Trucks