Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sikre et fat i en lastebil seng

Transport av fat eller en 55-gallon trommel i en åpen lastebil bed krever litt forberedelse og sikkerhet kunnskap før du "laste og gå." Det finnes hensyn som må tas i betraktning, slik at innholdet i sylinderen eller til den konstruksjon av fatet. Uavhengig av omstendighetene, er sikkerhet den viktigste faktoren for deg og de andre bilistene du møter på din reise. Du trenger
Ratchet stroppen
Rope
Chain
Vis flere instruksjoner
en Skilt gir klasse identifisering og fare varsling.

Tenk først hva din fat inneholder. Hvis beholderen er tom, men har tidligere hatt noen form for farlig stoff eller avfall, må det vurderes full for transport formål. I dette tilfellet vil det måtte bli angitt på skilt for identifikasjon. Føderal lov er strenge i denne bekymringen. Hvis du blir funnet å være transport av farlige stoffer feil du kan være underlagt føderal og statlig straff, som kan inkludere en bot eller fengsel.
2

Når du har identifisert og merket din beholder riktig, vekten av din beholder må vurderes. Etter volum, kan en full 55-gallon trommel veier £ 385. eller mer. På grunn av vekt bekymringer, bør containere sikres fra foran til bak og aldri omvendt.
3 Sørg for at bindingene er ikke skadet, spesielt hvis du bruker tau. p Hvis din lastebil er utstyrt med sikring av bolter eller kvadrat mottakere du kan bruke kroken ender av en skralle-stropp til å feste fat. Man kan aldri feste beholderen for mye. Også sikre bunnen av trommelen, men toppen er mest viktig som å hindre tipping og utslipp av innholdet. Husk at på grunn av treghet bindingen du bruke til å sikre beholderen må kunne opprettholde mer strekkstyrke enn det som ville være nødvendig bare for vekten av beholderen.
4

Benign materialer trenger ingen spesiell merking, selv om sikring mekanismer bør fortsatt følges. Hvis fat bærer godartet materialet reglene transport er mindre strenge, men du bør kontrollere regulatoriske lover med lokale instanser før forutsatt at det er OK å transportere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143235.html

Previous:
Next:

Trucks