Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge en lukket tilhenger

Legge en lukket tilhenger innebærer backing trailer opp til en lasterampe å tillate havnearbeidere å laste frakten. Lasterampen skid plate vil bli satt på plass for å tillate gaffeltruck å kjøre fra kaien på sengen av tilhengeren. Frakten blir deretter lastet en pall om gangen til hele sengen av tilhengeren er lastet. Vekten av lasten må ikke overstige bilens tillatte totalvekt rating. Du trenger
Loading dock
Gummi støtfangere
Hjulkile
Dock lasting plate
Gaffeltruck
Load stabilisere kollisjonsputer
Vis mer Instruksjoner

1.

Kjør lastebil på plass slik at du kan se lasterampen i begge speilene. Trucken må være i tråd med riktig dock før sikkerhetskopiering.
2

Kom deg ut av bilen og åpne bakdørene med å løsne låsen og svingende dørene hele veien rundt slik at dørene berøring sidene av hengeren.
3

Inn i bilen og sjekke både passasjer og sjåfør sidespeil mens sikkerhetskopiering. Stopp bilen like før lasterampen. Kom deg ut og gå tilbake til dock for å kontrollere justeringen. Komme tilbake i bilen og tilbake lastebil opp til traileren kommer i kontakt med gummi dock støtfangere. Sett på parkeringsbremsen, så kom deg ut av lastebilen og sette bremseklosser mellom trailer dekk for å hindre rulle.
4

Bruk hydraulikkregulatoren å løfte stål dock plate og sette den ned inne i tilhengeren seng.
5

Drive ett eller to stablet paller om gangen opp på bilen med gaffeltruck. Sett den første pallen på venstre side av tilhengeren i fronten deretter plassere den andre pallen til høyre for den første pallen i fronten. Laste paller på denne måten til hele dekket på vedlagte trailer har blitt lastet.
6

Plasser oppblåsbare belastning stabilisatorer på baksiden av de siste to paller lastet. Ta av stål lastplate fra tilhengeren seng. Fjern bremseklosser. Frigjør parkeringsbremsen og trekke lastebilen fremover 15 meter. Kom deg ut og stenge trailer dører ved å lukke låsen tett, deretter plassere en last segl på tilhengeren lås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143234.html

Previous:
Next:

Trucks