Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge en pickup lastebil

Når det gjelder lasting av sengen av en pickup lastebil, må du vurdere mange faktorer for å sikre et trygt, godt balansert og lett tilgjengelig belastning. Enten du er hauling en jordhaug eller en nabo sofaen, er det viktig å laste pickups i en stabil og sikker måte basert på den enkeltes kjøretøyets vekt kapasiteter. Riktig lasting vil holde alle trygt, beskytte lasten og gjøre belastningen lett å losse når du frem til din destinasjon. Du trenger
Tarp (valgfritt)
Bungee ledninger (valgfritt)
Non-nylon tau (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
skitt og rusk

1

Bestem totalvekt (GVWR) og dempe vekten av lastebilen. Den GVWR er den foreslåtte maksimale mengden av vekt og omfatter all massen i eller på kjøretøyet. Den egenvekt er den totale vekten av kjøretøyet uten last eller passasjerer tilsatt. Begge figurer vil typisk være plassert på innsiden av førerens dør nær det nedre hengsel. Trekk egenvekt fra GVWR å beregne bæreevnen av lastebilen. Faktor din vekt og vekten av andre passasjerer til dette tallet.
2

Load skitt og rusk i seng av lastebilen starter fra fronten av sengen rett bak førerhuset. Arbeide mot baksiden av sengen. Dobbeltklikk frem når du har nådd bakluken. Lagdeling skitt og rusk vil balansere belastningen over lastebilens aksler mer jevnt, slik at en jevnere transport.
3

overvåke mengden av skitt eller rusk som du legger i å sikre at vekten ikke overstiger 100 prosent av lastebilen bæreevne. Tillat rom for feil ved kun lasting rundt 90 prosent av den totale kapasitet i vekt. For eksempel, hvis en lastebil bæreevne (etter trekke vekten av passasjerer) er 1000 pounds, planlegger å legge om lag 900 pounds å tillate en feilmargin i vekt.
4

Secure skitt og rusk laster med en montert presenning ved å knytte den presenning øye hull til eventuelle beslag eller kroker på sengen av lastebilen. Kontroller at presenning er stor nok til å strekke seg over overflaten av hele lasten for å sikre at materialet holder seg inne i lastebilen under transport, men ikke så stor at den henger ned sidene av lastebilen.
Furniture og andre Cargo
5

Bestem lastebilens bæreevne og planlegger å legge inn omtrent 90 prosent av den totale verdien i møbler eller andre personlige last (etter trekke vekten av passasjerer). Lette møbler og bokser generelt ikke overstige GVWR kapasitet, selv om tunge biter eller store apparater bør få ekstra oppmerksomhet.
6

Planlegg belastningen ved å bestemme hvilke møbler eller apparater vil bli lastet på lastebilen sengen og i hvilken rekkefølge. Begynn med tunge og klumpete stykker som kan hvile mot førerhuset. Bevege seg mot mindre last sist. La noen merkelig-formet eller myke deler - for eksempel søppelsekker med klær eller puter og sengetøy tekstiler - for siste, ettersom disse objektene kan fylle i hullene i lasten
7

Start-lasting. truck ved å sette de tunge brikker i første med de bredeste sidene som vender mot førerhuset. Hvis bitene er spesielt tung, sikre dem i bilen ved hjelp av bungee ledninger eller ikke-nylon tau (nylon tau kan strekke i transport). Fortsett lasting ved å flytte møbler og bokser mot de første bitene slik at de passer godt mot hverandre og vil ikke gli under flytting.
8

Finish lasting trucken med stuffing myke eller merkelig formede elementer inn i åpningene mellom møbler og bokser, og pass på at ingenting er løs nok til å gli eller rulle fritt. Interlock beina på alle stoler og slutten tabeller slik at de beveger seg som en enhet, og ikke går i stykker under flytting.
9

Fest lasten til lastebilen ved hjelp bungees eller tau og dekke lasten med en montert presenning hvis du forventer regn eller hvis turen er lang hvor lasten vil bli utsatt for vind og støv. Kontroller at bakluken lukkes skikkelig og at lasten på baksiden av sengen blir presset hardt mot det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141394.html

Previous:
Next:

Trucks