Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

DIY Spray på Truck Bed Liner

Profesjonelt gjort spray på truck bed liners har vanligvis en garanti og koster rundt $ 400, men det kan være mye billigere å gjøre det selv hvis du kjenner de rette trinnene og har tid. Det riktige produktet matchet med de beste tilberedningsmetoder gir et flott utseende og en slitesterk overflate. Se etter komplette byggesett fremfor billige bokser med spraymaling eller bøtter av tynne, herliggjort maling. Spør rundt og ser Online for produktene med de beste vurderingene og rykte for pålitelighet. Du trenger
Sandpapir og sliping svamper
maskeringstape og papir
Elektrisk drill med maling miksing bit
Spray-on bed liner Kit
Air Compressor
Spray kan rigge
Gummi hansker
Gamle klær
støvmaske eller åndedrettsvern
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Forbered overflaten for å male med sandpapir og sliping svamper først. Bed liner spray vil legge bedre til en scuffed opp overflaten og vil tendere til å skrelle lettere hvis den er brukt til en glatt skinnende overflate. Jo eldre bilen er, jo mindre du må sand. En lett hånd sliping er tilstrekkelig. Det er ikke nødvendig å få elektroverktøy involvert.
2

Mask ethvert område du ikke ønsker å spraye med tape og papir. Dekk baklys, ytterkantene av sengen og malt siden av bakluken. Bakvinduet på bilen bør også være maskert.
3

Bland hver gallon av sengen liner materialet med bormaskin og blande litt. Hvis settet krever kombinere ingredienser, vil blande litt gi deg en jevn konsistens. Også, hvis det er mer enn én flaske eller boks med væske, bør du blande dem alle sammen. Få hele veien til bunnen av kan og blande opp og ned sakte for best resultat.
4

Kom deg i skikkelig utstyr til å sprøyte, som skal omfatte gummihansker, gamle klær, en respirator eller støvmaske og vernebriller. Hell miksen din i spray kan kobles til luftkompressor. Begynn med bakluken, som du bør ta helt av lastebilen før sprøyting hvis mulig. Arbeid fra førerhuset slutt på bakluken enden med spray på resten av sengen. Bruk jevne tak og fyll på sprayboks etter behov. Et par tynne strøk bør gjøre triks og forlater deg med en utmerket, holdbar, varig finish produkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141337.html

Previous:
Next:

Trucks