Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1992 Toyota Pickup Tilbakekalling

I 1992 ble Toyota pickups tilbys med enten en fire-eller seks-sylindret motor. Firehjulstrekk, samt en utvidet seng eller cab var ekstrautstyr på pickup. Noen minnes ble utstedt for 1992 modell-året, som alle kan løses gratis av en autorisert Toyota-forhandler serviceavdeling. Frontlykter

Dope, deler leverandør Toyota brukes for lett montering på sine 1992 pickups, klarte ikke å samsvare med Federal Motor Vehicle Safety Standard Number 108. The Safety Standard omhandler krav til frontlykter, andre lys og reflekterende enheter på motorkjøretøyer. Dope ikke klarte å plassere de nødvendige rav sidereflektorer på pickup er lett montering, noe som resulterer i en tilbakekalling utstedt av Toyota. Fraværet av den gule siden reflektor vil ikke vise bilens blinklys er på, forårsaker andre drivere for å ikke anerkjenne lastebil er i ferd med å ta av. Eiere av berørte pickups kan ta sine biler til en Toyota forhandler for å løse problemet.
Steering

Toyota utstedt en tilbakekalling på 1992 pickups for en styringsgruppe problem. Problemet oppstår når rattet er gjentatte ganger slått i forhold der en stor mengde innsats er nødvendig, for eksempel dreie rattet helt mens lastebilen er fullstendig stoppet. Over tid en sprekk kan vises i styringsgruppen relé stang. Hvis problemet ikke er løst, kan releet stang helt mislykkes over tid, noe som kan føre til at styringsgruppen å ha begrenset respons mens pickup er i bevegelse. Toyota utstedt en tilbakekalling for problemet i 2005. Eiere av berørte pickups kan ta sine biler til en Toyota forhandler om en ny styringsgruppe stafett stang.

Reflekterende Lights

Parts leverandører K2 og Pro-A Motors begge produsert ettermarkedet frontlykter for 1992 Toyota pickup. Frontlyktene har ikke den nødvendige reflekterende oransje striping på dem, noe som kan føre til at lastebilen skal være synlig fra siden av andre sjåfører. For å unngå potensielle trafikkulykker, utstedt Toyota en tilbakekalling i 2008 for K2 frontlyktene og i 2006 for Pro-A Motors lykter. Eiere av de berørte pickups kan ta dem til en Toyota forhandler for frontlyktene å bli erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140954.html

Previous:
Next:

Trucks