Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge til Freon til en 97 1500

The 1997 Dodge Ram 1500 er i full størrelse, halvt tonn pickup lastebil. En av de første mekaniske problemer mange 1997 Dodge Ram eiere ansikt er innenfor aircondition-system. Dette skyldes i hovedsak det faktum at Dodge har gjort kun mindre endringer i den opprinnelige Dodge Ram air condition-systemet. Men gjør dette vedlikeholdet til air condition-systemet i utgangspunktet det samme til tross for året 1500 ble gjort. Legge freon til 1997 Dodge Ram 1500 er en normal del av systemets grunnleggende vedlikehold, slik at klimaanlegget å fungere skikkelig. Du trenger
Air conditioner måler kit
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Dodge Ram 1500. Påse at motoren er helt kult, for å unngå brannskader. Åpne klimaanlegg måleren kit. Dette settet inneholder et klimaanlegg måler for å måle trykket i kompressoren, en boks med R-134A freon, og en kan cap å åpne freon.
2

Finn klimaanlegget kompressor i front av motoren. Kompressoren er identifisert som mellom åtte og tolv inches lang med aluminium fargelegging. Den vil ha et belte og to svarte slanger, en større enn den andre.
3

Fjern de to port caps. Det er to steder å sjekke for disse caps, basert på året for 1500. Kapslene kan til betjening av kjøretøyet og kan være plassert på hver slange eller på kompressoren. En cap vil være merket "S" for suging og annen vilje merket "D" for utslipp.
4

avslutte tjenesten porter, eller ventiler, på klimaanlegget service målere. The air conditioning servicearbeider målere koble til luftkompressoren for å måle trykket og freon i 1500. Den vil ha en blå måler for lavt trykk og en rød måler for høyt trykk, hver med distending slanger. Det er et senter slange for tilsetning av freon. Koble den blå måleren slangen til "S"-porten. Koble den røde måleren slangen til "D"-porten.
5

Fest kan av freon til sentrum slangen på klimaanlegget måleren. Sveiv Dodge Ram 1500 og kutte klimaanlegget på høy. Gå tilbake til motoren og lese trykkmålere for å bestemme trykket i klima-kompressoren. Hvis måleren leser null, er det ikke noen freon i 1500, og klimaanlegget vil trenge service før du legger ekstra freon. Dersom trykket er høyt, betyr lastebilen ikke trenger noen ekstra freon. Hvis trykket beveger seg frem og tilbake fra lav til høy eller vice versa, bør freon legges.
6

Pierce kan av freon med kan cap, og sakte åpne den blå ventilen på lufta conditioning måler for å frigjøre freon inn i kompressoren.
7

Lukk den blå ventilen og vent ti minutter for å få en nøyaktig avlesning. Den freon vil sakte helle inn i kompressoren. En lesning av 35-psi til 275 psi er innenfor normalområdet. Når ønsket trykk er nådd, slås av ventilene.
8

Fjern slanger og sette port caps tilbake på kompressoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143083.html

Previous:
Next:

Trucks