Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble en tilhenger til en skjult Hitch

Trailer uhell lar deg koble til et leketøy dumperen, utility trailer eller slep dolly til baksiden av din bil eller lastebil, og kan legge allsidighet til bilen din. Men de fleste trailer uhell er ikke veldig pen, så noen produsenter gjør skjulte haker, som monteres under bilen, og er tilgjengelig gjennom en dreibar brakett på lisensen plate. Hvis du vil koble en tilhenger til et kjøretøy utstyrt med en skjult stikk, må du gjøre et par ting annerledes enn du vanligvis ville gjort, men så grunnleggende prosessen er den samme. Du trenger
Receiver ball mount kit
To 4-fotlenker
Vis flere instruksjoner
en

Nedre lisensen plate ved hjelp av hendene. For å få tilgang til skjulte stikk, må du vri lisens plate ned for å få tilgang til mottakeren.
2

Plasser ballen mount for stikk i mottakeren gjennom hullet bak lisensen plate. Dette skal gli inn i mottakeren. Krype under bilen og finne mottakeren. Det er tre forskjellige hull i røret og ballen mount. Line dem opp fra under bilen og plasser låsepinnen som følger med ball mount kit i hullet, låse mottakeren og ball mount sammen. Dra på ballen montere å teste den. Hvis det fortsatt er avtagbart, så du gått glipp av ett eller to av hullene.
3

Sikkerhetskopier taue bilen til elementet du prøver å taue, og veilede ballen mount inn tungen på tilhengeren. Når tungen er på toppen av ballen mount, parkere bilen og gå deretter til baksiden, hvor tilhengeren er.
4

Nedre drop-kontakten på hengeren ved hjelp av håndtaket på drop jack så tungen senker ned på ball mount. Når det er ned hele veien og slepet kjøretøyet støtter vekten av tilhengeren, klemme ned kilen mount på tungen bruke hendene og feste den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140928.html

Previous:
Next:

Trucks