Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en elektrisk vinsj

Installere en vinsj på en lastebil eller trailer lar deg trekke et objekt, ATV eller andre kjøretøy for kort avstand. Imidlertid avhenger av størrelsen på belastningen du kan taue vil på kapasiteten til vinsjen du kjøper. En elektrisk type vinsj har en motor som er drevet av et batteri, som i de fleste tilfeller er den eksisterende kjøretøyets batteri. Pass på at du installerer vinsjen på en solid og sikker posisjon på enten foran eller bak på kjøretøyet. Du trenger:
Målebånd
Marker
Winch plate
Drill
Bolts
Momentnøkkel
Ratchet og socket sett selg Electric vinsj
Gummiforing

Vis flere instruksjoner
en

velge plassering for vinsjen installasjon. Dette bør være et veldig trygt område for eksempel på et område som festes til bilens ramme, en plattform eller på et solid foran eller bak støtfangeren. Hvis feste til en støtfanger, sørg for at den er forsterket eller festet til rammen av kjøretøyet.
2

Mål bredden av kjøretøyet og merk midtpunktet for vinsjen plassering.

3

senter vinsjen plate på mark. Ved hjelp av en vinsj plate gir en ekstra sterk base for vinsjen, samt et beskyttende deksel for kjøretøyet. Det er spesielt viktig hvis du ikke installerer vinsjen direkte til bilens ramme.
4

Marker monteringshullene ved å plassere markøren gjennom de eksisterende hullene på vinsj plate.
5

Fjern vinsj plate og bore festehull i bilen ramme hvor du har plassert merkene.
6

Slå vinsjen opp ned på en arbeidsflate og plassere vinsjen plate over den i en opp ned stilling i tillegg. Bolt vinsjen til plate etter produsentens anvisninger. Du kan trenge en momentnøkkel for dette.
7

Plasser vinsjen og plate på plass på kjøretøyet og linje opp platen hull med hullene du boret. Platen festes bak kjøretøyets ramme i henhold til produsentens anvisninger. Du må kanskje få under bilen for å gjøre dette. Stram boltene med en riktig størrelse socket og skiftenøkkel.
8

Bor et hull gjennom metall på kjøretøyet nær vinsj plate, om nødvendig, å trekke kabelen som inneholder de positive og negative ledninger til batteri. I mange tilfeller kan du kjøre kabelen under fender uten å måtte bore et hull. Sett inn en gummimaljen i denne boret hull for å holde den elektriske kabelen fra gni mot metall og forårsaker en kort.
9

Koble de positive og negative ledninger til deres tilsvarende batteripolene på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144261.html

Previous:
Next:

Trucks