Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan hevert drivstoff fra en 1990 Chevy 1/2 Ton Truck

Hvis du trenger å overføre drivstoff fra 1990 Chevy 1/2-ton pickup i en bensinkanne, er den beste måten ved snylte. Fysikkens lover sier at væske vil søke å utjevne seg selv, som er prinsippet bak snylte. Så lenge du har nok gass i din lastebil til å dukke slutten av en snylte tube, kan du sug drivstoff. Gasstanken på Chevy 1/2 tonn kan nås fra førersiden. Du trenger
seks meter av klart røret eller slangen
Fuel container
Vis flere instruksjoner
en

Sett den ene enden av hevert slangen inn i Chevrolet drivstoff tank, som ligger på førersiden. Blåse luft inn i røret og lytte etter en boblende støy for å sikre at den andre enden av røret er nedsenket i gass.
2

Loop den første delen av hevertrør ned til bakken. Hold enden av hevertrør høyt over høyden på lastebilens bensintank.
3

Suck på slutten av hevertrør. Drivstoff vil komme gjennom røret fra lastebilens tank og fylle røret. Stopp suger så snart som drivstoff begynner å komme ut.
4

Sett enden av hevert røret i en tom bensinkanne. Senk bensinkanne med sugerør i det før det er på bakken. Drivstoff vil komme ut av Chevy inn i beholderen.
5

Hev drivstoff container over gasstanken når beholderen er full. Dette vil stoppe gassen fra å komme ut. Fjern Sugeheverten fra drivstoffet container, og heve røret høy til at gassen kan renne tilbake i lastebilens tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142346.html

Previous:
Next:

Trucks