Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Regjeringen en lastebil

Lastebiler er underlagt samsvar med regelverket som er satt av Federal Motor Carrier Safety Administration. Sjåføren som styrer en lastebil må ha spesiell opplæring og en bestemt førerkort for å være juridisk lov til å styre en lastebil . Lastebilen som blir styrt må være riktig registrert og forsikret for å være lovlig på veien . Alle bestemmelser kan sees på FMCSA nettstedet oppført i avsnittet . Du trenger
FMCSA forskrifter
Vis flere instruksjoner
en

ta og fullføre en lengre Kombinasjon Vehicle ( LCV ) driver - treningsprogram for å bevise at du har kunnskap og ferdigheter til å styre en lastebil . Vellykket gjennomføring av opplæringsprogrammet vil gi en LCV trening sertifikat som vil tillate en LCV driver å styre en lastebil .
2

Kontroller at lastebilen du styrer er innenfor lengde, bredde og vekt begrenset at er brukt i henhold til lastebil type og statene lastebil skal kjøre gjennom.
3

Statens lastebilen i henhold til regelverket oppført av FMCSA som skal anvendes til å kjøre lastebilen , stopper lastebilen , ved hjelp av tente lys og refleks , fyre forholdsregler og forbudte praksis .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143632.html

Previous:
Next:

Trucks