Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette opp en 1987 Ford F-150 4x4 for Mud

Mud er ikke det enkleste terrenget for et redskap for å komme gjennom. Det kan ofte knele et kjøretøy, uskadeliggjøre de styrende evner, og selv oversvømme en motor hvis du ikke er forsiktig. Hvis du vet at du kommer til å være varig gjørmete terreng eller ønsker å gå Mudding, er den beste tingen å gjøre for å utstyre for det. Med en 1987 F-150 som har firehjulstrekk er du allerede i forkant av spillet. Du trenger
Mud dekk
Lift pakke
Engine tilbehør
Winch for lastebil
Vis flere instruksjoner
en

Legg et sett med off -road mud dekk til din F-150. Kjøp dem nytt eller se i rubrikkannonser. Du kan også trenge å kjøpe et nytt sett med hjul for dekkene. Mud dekk vil gjøre din lastebil vanskeligere å håndtere på veien, redusere gass kjørelengde og vil ikke vare så lenge som vanlige road dekk.
2

Sett en lift kit på bilen din hvis du planlegger på å gjøre noen alvorlige Mudding. En firehjulstrekk er ideelt for møter gjørme, men det er fortsatt mulig for den å nå bunnen. Poenget med å løfte bilen din er å holde den fra bunnen i ulendt terreng.
3

Ta bilen ut og begynne å teste sine evner med sine nye dekk og heis. Gjør dette i et trygt område, for eksempel en parkeringsplass, for å få en følelse for bilens og dine begrensninger.
4

Få en luft motor inntak hvis du skal gjøre noen alvorlige Mudding i dyp møkk. Dette vil bidra til å holde motoren utfører når i myrer.
5

Finn en vinsj for å feste til lastebilen. Du bør alltid tenkt på det faktum at du kan kjøre seg fast, en vinsj vil hjelpe med dette

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144560.html

Previous:
Next:

Trucks