Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er forskjellen mellom en klasse III kontra en klasse II Rating for en Tilhengerfeste?

Velge riktig tilhengerfestet for en last er svært viktig. Feil stikk kan føre til farlige tilstander som trailer svaie. Trekkrok klasserettigheter gjøre det lettere å velge riktig stikk. Trailer Hitch Klasser

tilhengerdrag er brutt ned i klassene. Hver klasse staver ut brutto tilhengervekt at kroken kan håndtere. Hengerfestet klassen bestemmer også tunge vekten av stikk. Hitch klasser spenner fra I til IV. Det er også femte hjulet og svanehals uhell som er montert i sengen av en pickup.
Klasse II tilhengerdrag

En klasse II tilhengerfestet er vurdert for opptil 3500 pounds av brutto tilhengervekt. Dens karakter tunge vekten ligger 350 pounds. En klasse II trekkrok kunne brukes til en mindre båt eller en pop-up campingvogn. Disse uhell passe de fleste mellomstore biler, lastebiler og sport nyttekjøretøyer.
Class III Trailer Hitch

En klasse III vanskelighet er vurdert for opptil 5000 pounds av brutto tilhengervekt. Sin tunge vekt er 500 pounds. Denne type er passende for en større båt eller en hest tilhenger. En klasse III stikk passer mellomstore SUVer, varebiler og pick-ups.
Tongue Vekt

Tongue vekt er et mål på den nedadgående kraft en trailer tungen setter på stikk. Det er viktig å holde den tunge vekt mellom 9 og 15 prosent av brutto tilhengeren vekt. Hvis tungen vekt er overskredet det kan føre trailer svaie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141962.html

Previous:
Next:

Trucks