Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Ranger Dynamo Symptomer

The Ranger representerer Ford Motor Company fremste offer i den kompakte lastebil markedet. Støttet av konsekvent topp karakterer, har Ranger tjent sin plass som en av USAs mest populære kompakte pickups. Hvis du eier en av de millioner av aldring Rangers på veien i dag, er det uunngåelig at deler, inkludert dynamoen, kommer til å bli oppbrukt. Å vite når man skal erstatte dynamoen vil bidra til å holde Ranger kjører problemfritt. Slow Elektronikk

Elektrisk tilbehør innenfor et kjøretøy er avhengig av en jevn spenning for forsvarlig drift. En svak dynamo kan ikke takle den økte spenningen etterspørselen plassert på det elektriske systemet ved tilbehør, noe som resulterer i tilbehør som kjører sakte eller ikke i det hele tatt, slik som klokker og radioer miste sine innstillinger.
Dim kjørelys

En av de klassiske symptomene på en sviktende eller svekket dynamoen dimming av frontlyktene mens maskinen er i gang. En sterk dynamoen vil opprettholde jevn spenning over hele bilens elektriske system. Med økning og reduksjon i turtall, vil et svekket dynamo er spenning svinge, forårsaker frontlykter å lyse, dim og flimmer.
Svakt batteri

I tillegg å opprettholde en bestemt mengde spenning under drift av et kjøretøy, serverer en dynamo også å erstatte energi tapt av batteriet under strømkrevende situasjoner, for eksempel oppstart. Hver gang kjøretøyet er startet, mister batteriet en del av ladningen, som er erstattet av dynamoen under normal drift. En svekket dynamo vil være ute av stand til å lade batteriet effektivt, noe som resulterer i hard start og et dødt batteri.
Running Grovt
p Med dagens kjøretøy avhengig av datamaskiner for å håndtere de fleste av motorens systemer, blir en sterk elektrisk system enda mer kritiske for riktig drift av motoren. Uregelmessig eller svak spenning i hele det elektriske systemet, på grunn av en svak dynamo, kan resultere i svak eller uregelmessig spenning som sendes til viktige sensorer og releer, forårsaker en motor til å kjøre omtrent, stall eller ikke kjøre i det hele tatt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140914.html

Previous:
Next:

Trucks