Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Minnes på 2001 Toyota Tundra

Selv om Toyota, en av verdens største bilprodusenter, har utviklet et rykte gjennom årene for å produsere høy kvalitet kjøretøyer, kan den japanske automaker kjøretøyer utvikle problemer knyttet til produksjon akkurat som andre produsenters kjøretøyer. For noen merker og modeller --- for eksempel 2001 Tundra --- Toyota har selv utgitt flere tilbakekallinger innenfor et gitt år. Spare Tire

Selv om problemet med reservehjul påvirket bare 3041 biler, det fortsatt utgjorde en alvorlig trussel mot driverne det rammet. Problemet skyldtes en feilkommunikasjon av fakta til kjøperne heller enn et problem med selve utstyret montert på bilen. Prosessanleggene i Jacksonville, Florida, og Commerce, Georgia, klarte ikke å installere en etikett relatert til overs dekk bruk. Feil etiketten kan føre til feilinformasjon om denne delen, som fører til mulige feil montering av reservedeler dekk på bilen. Toyota har utstedt tilbakekalling 1. mai 2002.
Struktur Problemer

De strukturelle problemene med 2001 Toyota Tundra var mye mer utbredt og berørte 110.000 biler. Den viktigste årsak til bekymring i dette tilfelle sentrert på korrosjon av den bakre tverrdel, som kan skje for tidlig på de aktuelle kjøretøyer. Dette korrosjon opprettet to potensielt farlige konsekvenser: Den reservehjul lagret under lasteplanet kunne skille uten forvarsel, og de bakre bremseslanger kunne bli skadet, noe som ville føre til redusert oppbremsing evner. For å forhindre disse katastrofale scenarier er lagt Toyota en tilbakekalling den 18. november 2009.
Kjørelys

En teknisk problem knyttet til frontlykter rammet 42 450 enheter av 2001 Tundra. Frontlysene i disse kjøretøyene inneholdt ikke de nødvendige rav sidereflektorer. Federal Motor Vehicle Safety Standard Number 108 krever disse frontlykter i alle kjøretøy for å forhindre redusert lys sikt, noe som kan føre til krasj. Toyota plasserte tilbakekalling 11. mai 2009.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141690.html

Previous:
Next:

Trucks