Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på en 6,4 Ford

Hvis du eier en Ford 6,4 L lastebil og ønsker å forbedre gass kjørelengde kjøretøyet får mens på veien, er det en rekke forskjellige ting du kan gjøre for å avhjelpe situasjonen . Ford 6,4 L lastebil er en bil ment å bære tung last og utstyr og ble bygget med den hensikt å bli brukt som et arbeid lastebil. Ford 6,4 L lastebil vil aldri slå i store gass kjørelengde , men det er viktig å lære å maksimere drivstofføkonomi at du kan oppnå . Instruksjoner
en

Fjern all overflødig vekt fra lastebilen så ofte som mulig . Mens du vil sannsynligvis bli hauling tung last på en jevnlig basis, bare bære den vekten når det er absolutt nødvendig. Overvekt fører til at bilen til bruk mer bensin når den beveger seg .
2

Unngå tomgangskjøring bilen mer enn nødvendig . Når bilen går på tomgang , er det fortsatt bruker bensin, men ikke flytte hvor som helst og dermed redusere den samlede gass kjørelengde at lastebilen mottar .
3

Legg et tonneau cover til å dekke lastebilens seng. Holde lastebil seng utsatt til enhver tid gjør bilen mer utsatt for vind motstand , noe som igjen vil styrke lastebilen for å jobbe hardere for å bevege seg mot det. Sluttresultatet er mer bensinen som brukes, og en redusert drivstofforbruk for lastebilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143294.html

Previous:
Next:

Trucks