Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjonene til en Ford F650

Pickup lastebiler har alltid vært en stor trekning for en stor del av amerikanerne. Allsidighet og robusthet av kjøretøyene gjør dem en må-ha for mange mennesker. Funksjonene i Ford F650 gi den en tydelig kant over mange andre lastebiler tilgjengelig på markedet. Utvendig Spesifikasjoner

Den totalvekt (GVWR) av dette kjøretøyet er spesifisert som £ 26,000. Den har en aksel forhold på 4,88. Dekkene tilgjengelig spenner fra en 19.5 med 6,5 stålfelger med åtte kabelsko til en 22,5 fra 8,5 10-lug stålfelger. De fleste standard F650 biler er utstyrt med en 45 gallon gass tank, men en rekke ulike alternativer er tilgjengelige som tillater eieren å øke tank kapasitet opp til 160 liter. En krom stål frontfanger legger til styrken av kjøretøyet.
Interiør Spesifikasjoner

vanlig drosje modell av F650 har plass til to til tre personer. Super Cab og Crew Cab varianter er mer romslig og har plass til seks personer. Rattet er bygd opp av en makt resirkuleringsanlegg ball. God takhøyde er tilgjengelig i alle F650-modellene, som strekker seg opp til 41,5 inches. Foran benplass gis er 41,3 inches. Andre standard interiør funksjoner inkluderer aircondition, hodestøtter fastsatt passasjerseter, 40 prosent tilbakelent evne for fører og passasjer seter, og AM /FM-radio med CD-spiller.

Ytelsesspesifikasjoner

Bilen er utstyrt med en 6,7 liters Cummins ISB motor. Blant de automatiske girkasser, fem-eller sekstrinns valg er tilgjengelige. Motoren har fire ventiler per sylinder. Den forstillingen er en bjelke aksel type og har grenser opp til £ 14,000. Den er også utstyrt med standard hydraulisk skivebrems Anti-lock oppbremsing bremser. Den andre distinkt funksjon er den elektronisk styrte distributør pumpe som sikrer en direkte innsprøyting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141582.html

Previous:
Next:

Trucks