Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge en Kjøleskap Into en pickup lastebil

Få ting er mer utfordrende enn lasting en tung apparatet inn i en pickup lastebil. Hvis ikke lastet trygt eller riktig inn i pickup lastebil, kan du skade kjøleskapet og muligens din helse som resultat. Ifølge Energy Manager Training, kan et kjøleskap kompressor fjærer strekke, komprimere eller brekke når lastet på baksiden av en lastebil og kjørt nedover veien. Vurdere å søke hjelp av to eller tre sterke individer å laste kjøleskapet inn din pickup lastebil. Du trenger:
Tape
Cart eller dolly
to eller tre venner
Tie-downs og vinsj
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle elementer fra kjøleskapet og koble kjøleskapet fra strømkilden. Ta all mat og væske elementer, bunnpanner og hyller fra kjøleskapet og plassere dem i et trygt område. Du kan sikre løse gjenstander i kjøleskapet, slik som hyller, med tape i stedet for å fjerne dem fra kjøleskapet.
2

avrime kjøleskapet og la den tørke godt. Dørene til kjøleskapet bør overlates åpne flere timer til luft etter tining.
3

Skyv kjøleskapet på en vogn eller dolly og rull den til pickup lastebil. Du kan kjøpe en hånd handlekurven eller dolly fra din lokale jernvarehandel eller leie en fra et selskap som spesialiserer seg i bevegelse, for eksempel U-Haul.
4

Plasser deg selv på den ene siden av kjøleskapet og styre andre hjelpere med motsatte sider av kjøleskapet. Bøy knærne, og samtidig opprettholde et godt grep på kjøleskapet og sakte begynne å løfte kjøleskapet opp og inn i pickup lastebil. Du bør holde kroppen vendt mot objektet mens du løfter den og bruke langsomme og myke bevegelser for å unngå skade eller belaste musklene i ryggen i løpet av prosessen.
5

Skyv kjøleskapet inn på baksiden av Pickup, så langt som mulig og fester den til kjøretøyet med en sterk fastsurring eller vinsj. Kjøleskapet bør forbli i oppreist stilling gjennom transport. Du kan kjøpe tie-downs eller en vinsj fra jernvareforretninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143231.html

Previous:
Next:

Trucks