Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

S10 Fuel Pump Problemer

Chevrolet S - 10 , som ble introdusert i 1982 , er en pickup lastebil produsert av General Motors. Chevrolet S - 10 kan utvikle problemer med sin bensinpumpe som pumper bensin fra bensintanken til forgasseren og motoren. Blown Fuse

sikringen har gått , eller enhet som beskytter en krets fra skade på grunn av høy strøm, kan føre til at S - 10 pumpe til å mislykkes . Inspiser pumpen sikring , som ligger i sikring panel under dashbordet , og erstatte det hvis blåst .
Drivstoffledning Problemer

Fuel linje lekkasjer og hindringer kan føre til redusert eller mangel på drivstoff trykket i en S - 10 drivstoffpumpe . Inspiser for drivstofflinje knekk , blokkering eller lekkasjer og foreta eventuelle nødvendige utskiftninger .
Fuel Pump Relay

Chevrolet S - 10 bensinpumpe relé , som ligger i sikringsblokken , aktiverer bensinpumpe basert på et signal fra tenningslåsen. En dårlig bensinpumpe relé resulterer ofte i manglende evne til å starte drivstoffpumpe, som igjen resulterer i manglende evne til å slå over motoren. Inspiser pumpen relé for tegn på slitasje eller skader på grunn av overflødig strøm og erstatte den etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144207.html

Previous:
Next:

Trucks