Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan jekke opp en Heavy Trailer

En tung tilhenger kan bli jekket opp med en hydraulisk gulv jack. Grunner for å jekke opp en tung trailer variere. Dekk eller aksel reparasjoner er en vanlig reparasjon jobb på en tung tilhenger. Denne jobben krever en heavy-duty jack å løfte trailer aksel høyt nok opp fra bakken for å fjerne dekket og la reparasjoner som skal gjøres. Sikkerhet er det viktigste hensynet mens du løfter en tung tilhenger med en jack. Ifølge Occupational Safety and Health Administration-bestemmelser for jekking, "etter at lasten er hevet, skal den cribbed, blokkert, eller på annen måte sikret på en gang." Du trenger
Jack med tilstrekkelig last-kapasitet Rating | Tre blokker
Jack står med tilstrekkelig last-kapasitet karakter
Vis flere instruksjoner
en

glideklosser eller jack står under begge sider av kontakten. Stable blokker eller heve bukker før de kommer i kontakt med undersiden av tilhengeren. Mens jack er å løfte vekten av tilhengeren, legge til flere blokker eller heve jack står å fylle rommet. Bruk disse tre blokker eller justerbar jack står som sikkerhetsvakter mot en ulykke eller mekanisk svikt i kontakten.
2

senter av lokket på gulvet jack rett nedenfor et viktigste strukturelle bjelke eller aksel på traileren. Jekke korken oppover til den løst kontakter undersiden av tilhengeren. En visuell kontroll av plassering av pluggen i forhold til et kontaktpunkt på tilhengeren. Juster jack posisjon slik at lokket av jack er jevnt sentrert under løfting punkt.
3

Jack tilhengeren opp til ønsket høyde og blokk eller bruk bukker for å holde vekten av tilhengeren. Når blokker eller bukker er på plass, senke jack å tillate dem å holde vekten. Forlate jack på plass eller fjerne det tilsvarende. Bruk jekken under andre områder av traileren skal løftes og bruke blokkere eller jack står der også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141282.html

Previous:
Next:

Trucks