Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

De 5 All Terrain Dekk for 4X4 Pick Ups

Siden det er vanskelig å sammenligne mellom dekk og kategorier ved hjelp av objektive kriterier, brukerundersøkelser er en måte å skjelne subjektive tilfredshet med ulike all-terrain dekk. For eksempel er nettstedet Offroaders spørreundersøkelse arrangert av brukere, mens Tire Rack undersøkelse er hos en leverandør. De er ikke akkurat det samme, men disse typer ressurser kan hjelpe deg å handle for de rette all-terrain dekk for lastebil. Dunlop Radial Rover A /T

Dunlop Radial Rover AT tilbyr en tung bæreevne. De fem-banen variabel tråd gir en myk og stille gange på hardt underlag. Firkantede skuldre på Dunlop RRAT holde jevn slitasje og gi dekket sin fine grep for off-road og all-weather trekkraft. Motstand mot slitasje gjør Dunlop å tilby en 60.000 kilometer garanti på dette dekket.
Firestone Destination A /T

Destinasjon A /T med UNI-T er Firestone viktigste all-terrain dekk for lette lastebiler. Firestone bruker noe som kalles en lang lenke karbon forbedret gummiblanding som forbedrer ytelsen på våte veier og motstår rift og sår off-road. Løpebaner er mønstret og har en over-the-skulder design og uavhengige slitebaneblokker, sammen med et senter rib for god generell hybrid ytelse. Notch-og-SIPE mønstre gi den stabiliteten i vått vær.
Cooper Zeon LTZ

Cooper Zeon LTZ kombinerer tverrgående riller, rillet slips barer, omkrets grooves, en scalloped skulder utforming og full dybde lamelleringen balansere på-og off-road ytelse. Den tverrgående riller kaste vann lateralt bort fra mønsteret for å unngå vannplaning, mens sirkulære spor direkte vann for og akter. Den variable pitched sekvens sikrer en roligere tur.
Michelin LTX A/T2

LTX AT2 er laget med "lett lastebil sammensatte," formes til en selvstendig blokk slitebanen design. Snø og vått gress er sine spesialiteter. Den doble-beltet styrker sin bæreevne, og dekket er tilgjengelig i en tre-belte design for lastebiler gjør ekstra tungt arbeid.
Pit Bull Growler All Terrain Extra
< p> The Pit Bull er kjent som en topp mud dekk. Nettstedet Offroaders sier det ikke er en "all terrain dekk", men en "mud terrain dekk." The Pit Bull har en "semi-directional" slitebanen med en 6 - og 8-ply skjevhet konstruksjon. Bane kabelsko er skarpe og trinnløst formet. Kanaler er dyp og bred slik at gjørme for å bli kastet av i fart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141677.html

Previous:
Next:

Trucks