Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Slik bruker du en Landoll Trailer til Tow campingbil RV Trenere

Det kan være nødvendig å taue en campingbil, eller RV, hvis den har mekaniske problemer eller krever levering til en ny eier. Den ideelle måten å taue en RV er med en spesialdesignet flatbed trailer som Landoll Model 353. Den har tre aksler og kan bære en RV som veier opptil 50.000 pounds. Riktig sikring av RV til Landoll trailer sikrer en trygg tur. Du trenger
Full størrelse traktor
Tie downs (rangert for RV vekt)
Vis flere instruksjoner
en

Parker traktor-tilhenger, med Landoll Modell 353 er festet på en plan overflate. Det er viktig å ha tilstrekkelig rom bak den for å drive RV opp til baksiden. Sett traktorens parkeringsbrems til "On" posisjon og slipp tilhengerens bremser ved hjelp av førerens kontroller.
2

Start hydraulisk motor på tilhengeren og la den varmes opp i flere minutter. Forlenge tilhengerens utrigger armene slik at sylindrene slå til oppreist stilling. Sett den medfølgende stopp blokk, bolt og vind mutter gjennom låsing hullet i armen.
3

Plasser footpad på bakken under heisen leg og trekke de forlengede armer, slik at posisjonen av benet er 8 inches fra tilhengeren rammen.
4

Fjern understell låsepinnene ved å aktivere den manuelle bryteren bak spakene.
5

Løft fronten av tilhengeren 8 inches fra bakken ved hjelp av tilhengerens kontroller. Senk utrigger armene for å løfte tilhengerens dekk fra bakken. Flytt understell hele veien frem ved hjelp av tilhengerens kontroller. Senk halen av tilhengeren helt til bakken.
6

Fest sett lasteramper til baksiden av tilhengeren ved å senke dem i sporene på baksiden av tilhengeren.

7

Kjør RV opp til baksiden av tilhengeren, samkjøre sine forhjul med ramper. RV bør være i perfekt innretting med traileren hele veien til baksiden.
8

Kjør RV på tilhengeren langsomt og stoppe når midten av RV vekt er like foran tilhengerens aksler.
9

Plasser tilhengerens vinsj i nøytral stilling og trekk vinsjen er kroken ut til rammen av tilhengeren. Fest vinsjen sin krok til rammen trekk vinsjen i, ved hjelp av kontrollene, til den er stram. Dette hindrer at RV ruller bakover.
10

Fest RV til tilhengeren med mange flatbed tie downs vurdert for vekten av RV. Bruk flere tie downs enn du tror du trenger å forberede seg på en uventet hendelse under slep.
11

Fjern lasteramper og øke tilhengerens seng, snu prosessen brukes til å senke det.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111849.html

Previous:
Next:

bobiler