Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Slik installerer Electric Atwood Camper Jacks

Camper kontaktene er installert på lastebil campingbiler. De er designet for å løfte og senke camper for lasting og lossing på campingplasser. Camper kontaktene er også brukt til å stabilisere bilen på campingplassen. Bobiler er installert på lastebil senger og kan være vanskelig å komme inn og ut av, som de er høyt over bakken. En campingvogn jack gjør at camper skal senkes for enkel oppføring. Atwood elektronisk camper knekt løfte og senke camper med fjernkontroll. De har om en to-minutters belastning eller losse tid. Du trenger:
3/8-by-1 tommers karakteren 5 bolter
3/8-inch flate skiver selg Electric skrutrekker
Målebånd
Wrench
Wire nøtter

Vis flere instruksjoner
en

Place de flate og dannet eller buet stykker av camper jack hjørne brakett sammen. Montere dem sammen med 3/8-by-1 tommers karakteren 5 bolter, flate skiver og medfølgende bolt holdere slik at boltene strekker seg fra formet stykke gjennom det flate stykket.
2

Place brakettene på camper hjørner slik at kontakten vil være rett i bakken når bobilen er nivå. Plasser lavere støttebraketter 12 inches under viktigste hjørne brakett. Kjør 1/4-tommers etterslep skruer gjennom de avlange skruehullene på hjørnestøtten og lavere støtte braketter med elektrisk skrutrekker inn i campingvogn ramme. Plasser hylseskruene inn til sentrum av sporene.
3

Place kontaktene på de 3/8-by-1 tommers lange karakteren 5 Sekskantboltene som nå stikker ut av hjørnet parentes. Plasser jekken slik at jack håndtaket vil fjerne eventuelle hindringer når den er skrudd. Slip levert flate skiver og lock-nøtter på enden av boltene. Stram mutteren til den låses på plass.
4

Finn de elektriske kontaktene på forsiden og baksiden av bobilen. Det bør være fire-wire-kontaktene på førersiden og to-leder kontaktene på passasjersiden. Ledningene til den elektriske kontakten til deres tilsvarende elektrisk stikkontakt, vri kabelendene sammen. Plasser en wire mutter på dem og stram den for å sikre dem sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111829.html

Previous:
Next:

bobiler