Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan reparere en lekkasje rundt en bobil AC

Mest air condition enheter i bobiler er montert på taket, så det første du bør sjekke er om det er klimaanlegg, taket eller begge forårsaker problemet. The air conditioning Enheten skal sitte litt over taket med et gap mellom bunnen av enheten og taklinjen, som det er laget for å drenere kondens ut over taket. Ved å kontrollere for problemene i riktig rekkefølge, kan du eliminere hver av de vanligste årsakene til en lekker klimaanlegget i bobil. Du trenger
skrutrekker satt
Wire tang
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk svampen gummipakningen som tetter bunnen av klimaanlegget til taket . Det bør være minimum en halv tomme av pakning mellom enheten og taket. Hvis pakningen er slitt til mindre enn en halv tomme tykkelse, erstatte den med en ny. Kontroller at de tre eller fire boltene som fester enheten til taket er tettsittende, men ikke altfor stramt. Svampen gummipakning er komprimerbart, men det må være et lite gap mellom den nedre del av enheten og toppen av taket.
2

Undersøke taket linje for tegn på siging. Gjøre dette ved å trekke en streng fra en side av taket til den andre langs bredden. Hvis senteret av taket sitter under strengen, betyr det at taket er sig. Klimaanlegget må sitte over midtlinjen av taket, eller fuktighet vil bassenget i stedet for drenering. Du kan heve enheten opp ved å legge ekstra pakninger. Tak sag kan bare være på grunn av alder eller det kan være et tegn på et strukturelt problem som har utviklet seg med taket. Hvis den sags, bør du ha et profesjonelt inspisere den på en bobil tjeneste butikk.
3

Pass på at det ikke er noen drivning eller annen tetningsmasse rundt klimaanlegg. Klimaanlegget er designet for kondens renne harmløst fra taket, men hvis gapet mellom enheten og taket er tettet, kan kondens ikke komme ut. Hvis du har kjøpt en brukt bobil, kan dette være problemet. Fjern eventuelle drivning, sjekk pakningen, og sørge for at det er et åpent gap mellom bunnen av enheten og taket.
4

Bruk verktøy for å fjerne liksvøpet og fordamperen dekselet fra luften conditioner å avsløre renne pannen og fordamperen. Forsikre deg om at avløpet hullene er fri for rusk og kondens kan strømme fritt ut av dem. Rengjør fordamperen spoler å fjerne skitt eller rusk. Sett på fordamperen dekselet og liksvøpet når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111854.html

Previous:
Next:

bobiler