Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Slik reparerer Motor Home Stabilizer Jacks

Det er hovedsakelig tre stiler av stabiliserende knekt brukes til å sikre og nivå bobil: swing knekt, saks knekter og vertikale knekt. Hver type har sitt eget drivsystem, vanligvis en skrue-type aktuator koblet til en DC-motor. I tilfelle av skade, for eksempel kjøring med en av pluggene på plass, hvor jekken sylinder blir skadet, er utskifting av hele enheten er nødvendig. Hvis problemet synes å være at kontakten ikke vil heve eller senke, så problemet er mest sannsynlig med det elektriske anlegget. Du trenger
lommelykt
3/8-inch stasjonen socket satt
Volt-ohm meter
Vis flere instruksjoner
en

Test strømbryteren inni RV å avgjøre om kontakten vil heve eller lavere. Hvis det ikke er strøm til enheten, så problemet er elektrisk. Begynn med å sjekke sikringsskapet av RV for å finne ut om stabilisatoren jack sikringen har gått. Hvis det har, erstatte sikringen og prøve strømbryteren igjen.
2

Plasser deg under RV med en lommelykt og inspisere jack som du mistenker å være skadet. Se på bolig eller strukturen av jack for tegn til å bøye eller sprekker. Eventuelle skader på hoveddelen av jack krever at det byttes. Slik skade ikke kan trygt repareres. I tillegg må du undersøke DC motor casing for sprekker eller svimerker som skulle tilsi at motoren er skadet. Erstatte hele jack er vanligvis mer kostnadseffektivt enn å forsøke å erstatte motoren alene.
3

skru fra hverandre stabilisator jack fra chassiset av RV med en pipenøkkel. Når kontakten er løs fra rammen av RV, koble fra de elektriske ledningene fra jack DC-motor.
4

Fjern den skadede jack fra undersiden av RV og bolt en erstatning jack inn stedet hvor skadet jack ble plassert. Koble de elektriske ledningene fra RV strømkilde til den nye jack motor.
5

Test erstatning jack for forsvarlig drift for å utføre reparasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111856.html

Previous:
Next:

bobiler