Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan Tie Down propanflasker på en campingvogn

propanflasker er en hyppig brukt middel til matlaging og oppvarming mens du bruker en campingvogn trailer. Sikring av disse tankene ned er svært viktig, ettersom du ikke vil ha dem rulle rundt mens du kjører, spesielt hvis du vil bremse brått. Regelmessige bungee ledninger er ikke trygt, da de kan bli sprø med alderen og er ikke bety å holde sensitive, tunge gjenstander på plass slik som propanflasker. Det er gassflaske hold-down braketter og brakett kits utformet for å holde propanflasker på plass trygt. Du trenger
Hold-down brakett kit eller Tank brakett kit
propan tank
Vis flere instruksjoner
Hold-down braketter
en

Kjøp en sett av gassflaske hold-down parentes. Disse er tynne, plateprofilene som er rett bortsett fra en svak kurve på den ene enden som passer mot propan tanken og en krok-lignende kurve på den andre enden som brukes til å gripe beholderen. Disse er tilgjengelige på RV spesialforretninger og online distributører.
2

Plasser propan tank på forsiden trailer braketten der den festes til bilen din. Dette vil være på fronten av din campingvogn.
3

Grip en av hold-down parentes. Plasser hektet enden slik at den låses inn i en av de beste løkkene på propan tank, nær ventilen og rett under toppen av propan tank.
4

Plasser den andre enden ned mot bakken og gjennom ett av hullene i din trekkrok brakett. Tre skive på enden av beslaget på undersiden av tilhengeren braketten. Fest denne enden på plass ved hjelp av vinge-mutteren og den skrus på enden av holddown braketten i en retning med klokken. Kontroller at mutteren er tettsittende.
5

Plasser den andre braketten på motsatt side av propan tank på samme måte.
6

Koble propan tank til camper.
Tank Bracket Kit
7

Kjøp en tank bracket kit fra en RV spesialitet butikk eller på nettet distributør. Dette ser ut som en firkantet metall brakett med et metall bilbelte eller to.
8

Plasser braketten kit foran på tilhengeren. Bruk bolter og muttere for å feste braketten kit på plass til tettsittende.
9

Place din propan tank på braketten. Feste den på plass ved å stramme de runde klamme "bilbelte" som er festet til settet. Hvis det er to av disse beslagene, stram dem begge.
10

Koble propan tank til bobilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111840.html

Previous:
Next:

bobiler