Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Positivt og ulemper med et klasse C Bobil

Klasse C bobil er større enn noen typer campingvogner, men det er ikke den største typen. Det krever ikke en egen bil for å trekke den. Klasse C har innebygd motorrommet og "cockpit" ser ut som en del av en lastebil eller varebil. Et bredt utvalg av merkevarer tilbyr slike bobiler, med noen som kjører på diesel og andre på bensin. Sammenlignet med klasse A og B fritidskjøretøy, funksjonene i en klasse C bobil presentere flere viktige fordeler og ulemper. Sikkerhet

betraktning forskjellene i nedslagsfeltet og antall passasjerer blant de typer bobiler, er det viktig å sammenligne sikkerheten til forskjellige bobiler klasser. Klasse C bobiler tilby bedre sikkerhet enn de større klasse A, i henhold til RV Consumer Group. Dette skylder i stor grad til van-style "cockpit" design, noe som reduserer faren for skade i en bilulykke. Klasse Cs også vise seg lettere å kjøre enn større RVs, noe som bidrar til å hindre ulykker i første omgang. Men manøvrere en "C" bobil innebærer mer problemer enn å kjøre en mindre klasse B.
Fuel

Enhver bobil vil forbruke mye drivstoff, men Class C biler ikke bruke betydelig mindre enn buss-lignende klasse A modeller. Noen Klasse C bobiler reise opp til 13 flere miles per gallon enn "A" bobiler, i henhold til de Roaming Times. For eksempel vurdere drivstoffkostnadene for en 1200-mile rundtur på et gjennomsnitt på fire dollar per gallon. En "A" bobil ville bruke omtrent 185 liter, mens en moderat effektiv "C" kjøretøy ville forbruke ca 67 liter. Dette resulterer i en total kostnad på ca $ 472 mindre.
Space

Klasse C bobil tilbyr flere fordeler og ulemper med hensyn til passasjer-og lasteskip rom. Det gir betydelig mer bagasjeplass enn en klasse B bobil. Den innvendige plassen sammenligning med klasse A bobiler fortsatt diskuteres. Selv om "A" biler er lengre, "C"-modellene gir vanligvis sover kvartalene for flere mennesker, ifølge JR Consumer Resources. Klasse C fritidskjøretøy vanligvis har en seng over den drivende kupé, i motsetning til "A" eller "B"-modeller. Dette kommer i tillegg til den kapasitet uten å øke lengden. "C" krever mye mer parkering og garasje plass enn en "B"-modell.
Cost

Selv om det er fortsatt ganske dyrt, sammenligner Klasse C bobil gunstig å andre typer med hensyn til kjøpesummen. Det vil koste mindre å kjøpe enn en klasse A, i henhold til JR Consumer Resources. En lavere pris resulterer også i mindre kostbare avgifter og forsikring. Poulsbo RV indikerer at "C" vanligvis gir mer innvendig plass for pengene enn en "B" bobil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111841.html

Previous:
Next:

bobiler