Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvor å Sjekk den Fluid Reservoir for HWH Leveling System i en bobil

Livskvaliteten i bobil og RVs er vesentlig forbedret når eierne kan parkere eller lagre dem nivå. Livet på en skrå i lengre tid blir fort irriterende og upraktisk. Mange modeller har hydraulisk utjevning systemer produsert av HWH og tilgjengelig som OEM-alternativer eller ettermarkedet installasjoner. Som i alle høytrykks hydrauliske systemer, under opprettholdelse av korrekt oljenivå i beholderen av den HWH 200 hindrer at luft kommer inn i systemet. Unnlatelse av kontaktene til helt ut er det primære symptom på utilstrekkelig hydraulisk olje og luft i systemet. Du trenger
lommelykt eller problemer lys
Rags
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Trekk alle fire knekter fullt.

2

Finn hydraulikkaggregat inkludert pumpe og reservoar tank. Avhengig av modell av motor hjemme, vil pumpen bli plassert bak akselen av et av forhjulene og er tilgjengelig fra under kjøretøyet. Reservoaret er en rektangulær boks med en krom luftehette på toppen som inneholder en integrert peilepinnen.
3

Tørk av skitt fra hele luftehette. Skru av avlufterhetten og fjerne det fra reservoaret, og tørk av peilepinnen rent og sett inn i tanken. Ta ut peilepinnen igjen og les av oljenivået. Riktig oljenivå skal vises i området mellom de to beskrevne linjene på peilepinnen.
4

Legg HWH Spesialitet hydraulikkolje eller Dexron-stil automatgir væske til reservoaret ved behov. Ta oljenivået opp til ca 1 cm under toppen av reservoaret.
5

Re-installere luftehette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111860.html

Previous:
Next:

bobiler